No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 04 Noiembrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Primele informații despre viitorul Jeep Wrangler

    Icon-ul absolut din lumea SUV-urilor 4x4 primește o nouă generație. Producătorul a publicat primele fotografii ale modelului al cărui debut comercial este programat pentru anul 2018.

    Detalii
  • Noutati-auto · 26 Octombrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (14) ·

    ANALIZĂ COMPLETĂ: Noul Citroën C4 Cactus

    Citroën a prezentat astăzi noul C4 Cactus, care a fost îmbunătăţit substanțial și a adoptat codurile clasice ale segmentului în ceea ce privește tehnologia și motorizările, continuând să se evidentieze prin personalitatea și confortul unice.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Octombrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (12) ·

    Încep pre-comenzile pentru noul Audi A8

    La Summit-ul Audi din Barcelona, brandul cu cele Patru Inele a sărbătorit premiera mondială a noului Audi A8. Clienții pot comanda sedanul de lux de la milocul lunii octombrie. Cu designul său surprinzător, tehnologia de primă clasă a șasiului, conceptul de operare prin touch screen și electrificarea tuturor componentelor ce țin de condus, a patra generație Audi A8 reprezintă cea mai nouă dovadă de Progres prin Tehnologie.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Octombrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (9) ·

    EDIȚIE SPECIALĂ: BMW Individual M760Li inspired by Nautor's Swan

    Istoria de 25 de ani a BMW Individual se mândreşte cu nenumărate repere. Sediul central al companiei BMW Individual Manufaktur se află în Garching, lângă Munchen. Numeroasele modele unice au fost create acolo în ultimul sfert de secol.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Octombrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (14) ·

    Porsche lanseaza noul 911 Carrera T

    Cu modelul 911 Carrera T, Porsche readuce la viață conceptul purist din spatele modelului 911 T din 1968: greutate redusă, rapoarte mai scurte de schimbare a treptelor de viteză la cutia de viteze manuală și tracțiune spate cu diferențialul spate blocabil mecanic pentru performanțe sporite și o experiență intensă de condus.

    Detalii
  • Noutati-auto · 24 Octombrie 2017 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    Cum să rămâi în siguranța la volan pe timp de ploaie

    Toamna și-a intrat deja în drepturi depline și precipitațiile abundente au început să își facă și ele simțită prezența. Aversele imprevizibile creează depuneri generoase de apă pe carosabil care pot amenința siguranța șoferilor atunci când există pericolul pierderii controlului autovehiculului angajat în acvaplanare.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4225 :: 22.25MB