No SSO cookie

Volvo va deveni un brand premium

voteaza
(0/ 0)
Volvo va deveni un brand premium
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volvo doreste ca sub noul patronat sa treaca in clasa premium. Compania suedeza va face din piata chineza o prioritate.

 
 
Noul CEO Volvo, Stefan Jacoby a declarat ca doreste sa ridice compania la un nou nivel. Volvo va concura in viitor cu modelele Mercedes si BMW, iar principala piata de desfacere va fi cea chineza. Fostul CEO Volkswagen a completat spunand ca Volvo isi va gasi propria identitate in ceea ce priveste luxul, fara a copia concurenta.

Modelele Volvo au fost mereu recunoscute pentru fiabilitate si siguranta, dar nu au iesit niciodata in evidenta la capitolul lux. Jacoby  este de parere ca Volvo este foarte aproape de a atinge nivelul necesar pentru a intra pe piata premium, iar noile modele confirma acest lucru.

Volvo a investit mult in design si calitatea interioarelor, iar in viitor vor realiza si modele mai sportive. China este momentan cea mai mare piata auto din lume, iar datorita patronatulu Geely, Volvo ar putea sa se impuna in urmatorii ani pe piata chineza. Aceasta este o piata foarte propice masinilor de lux.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1427 :: 17.78MB