No SSO cookie

Veno Reventon - La indigo

voteaza
(0/ 0)
Veno Reventon - La indigo
Concepte · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se pare ca pentru cei de la Veno a fost prea greu sa vina cu un design nou asa ca s-au multumit sa copieze

 
 
Veno Automotive, o companie poloneza cu sediul in Marea Britanie, a scos la rampa o masina care pare trasa la indigo dupa Lamborghini Reventon. Se pare ca inginerii lor scoliti la cele mai bune facultati occidentale au fost atat de talentati in a copia Reventonul incat ne putem astepta la o intreaga serie de procese penale. Conform zvonurilor, Veno nu doar ca arata ca un Lamborghini dar se si comporta la fel ca unul. Sub caroseria aratoasa se pare ca se afla un sasiu care poate sa puna in folosinta mai mult de 1000CP. Initial puterea va fi asigurata de un motor Audi de 4.2L V8 ce va beneficia de o serie de reglaje de inalta precizie. Aceste reglaje vor departaja cele 3 modele disponibile acestea fiind capabile sa dezvolte 350, 450 si respectiv 700CP. Pe parcurs va fi disponibila si o versiune "verde", propulsata de un motor electric. In ceea ce priveste diversitatea modelelor compania ne asigura ca vor fi disponibile si versiunile coupe si decapotabila, intr-un volum limitat de doar 15 bucati. In ceea ce priveste tehnologia cu care va fi echipata masina aceasta se anunta a fi de ultima ora. Fibra de carbon folosita la o mare parte din caroserie si la discurile de frana, camera video cu vedere infrarosu capabila sa detecteze pietonii si computerul cu acces wireless Internet par destul de apetisante pentru public. Desi cei de la Veno sunt siguri ca au dat lovitura tintind spre o nisa nesaturata, si noi suntem la fel de siguri ca momentul in care Lamborghini va afla despre asta va insemna si momentul sfarsitului pentru compania poloneza.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1648 :: 22.17MB