No SSO cookie

Skoda prezinta la Paris a doua generatie a gamei GreenLine

voteaza
(0/ 0)
Skoda prezinta la Paris a doua generatie a gamei GreenLine
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda va prezenta la Paris noua gama GreenLine, disponibila de acum si pentru modelele Yeti si Superb Combi.

 
 

La Salonul Auto de la Paris, Skoda prezinta un portofoliu complet de modele GreenLine, de generatie secunda, atente cu mediul inconjurator. Pentru Yeti si pentru Superb Combi introducerea de tehnologii ecologice inseamna doua premiere mondiale.


Motorizari si tehnologii moderne pe care Skoda Auto le ofera ca parte a eforturilor de a minimiza impactul industriei auto asupra mediului sunt acum disponibile soferilor intregii game de modele. Acestea ofera nu numai solutii “Simply Clever” precum sistemul start-stop si recuperarea energiei pierdute prin franare, dar si motorizari de top ce folosesc cea mai noua tehnologie si asigura un comportament ecologic si economic al masinii.

 

Motorizarile 1.6 TDI CR 77 kW (Octavia, Yeti si Superb) si 1.2 TDI CR 55 kW (Fabia si Roomster) folosesc tehnologii de top specializate in a face masinile cat mai blande cu mediul. La fel ca si toate celelalte motorizari diesel oferite de Skoda Auto, acestea sunt echipate cu filtru de particule. Ambele unitati ofera o functionare lina si silentioasa si manevrabilitate dinamica. Motorizarile sunt economice si flexibile multumita supraalimentarii si injectiei directe; curba de cuplu armonioasa permitand in acelasi timp condusul sportiv si confortabil. Cuplul maxim de 250 Nm este disponibil de la 1,500 min-1 la 2,500 min-1 pentru motorul 1.6 TDI CR, pentru motorul 1.2 TDI CR cuplul atingand un maxim de 180 Nm la 2000 min-1.
 

Interventiile asupra design-ului pentru cea de-a doua generatie GreenLine, au ca rezultat o economie de combustibil notabila si o reducere sensibila a emisiilor CO2. Fabia GreenLine si Fabia Combi GreenLine au un consum mixt de numai 3,4 litri de motorina pentru 100 de kilometri, cu emisii de CO2 de 89 g/km. Modelul Roomster, un MPV compact, are un consum de 4,2 litri pentru 100 de kilometri, un record in clasa sa. Emisiile CO2 sunt de 109 g/km, reprezentand de asemenea o performanta in aceasta clasa.

 

Skoda Octavia GreenLine este oferita in variantele hatchback si combi. Versiunea hatchback are un consum mixt de 3,8 litri la 100 de kilometri si emisii CO2 de 99 g/km; varianta combi permite parcurgerea a 100 de kilometri cu 4,2 litri, cu emisii CO2 de 109 g/km. Astfel Octavia GreenLine devine una dintre cele mai ecologice masini din segmentul sau. Modelul Yeti dovedeste ca masinile din categoria SUV pot fi economice si ecologice. in ciuda suprafetei frontale mari, versiunea GreenLine ofera un consum mixt de numai 4,6 litri pentru 100 de kilometri (119 g/km CO2). Chiar si cu aceste valori scazute, Yeti GreenLine ramane o masina foarte agila. Accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 12,1 secunde si poate atinge o viteza maxima de 176 km/h.

 

Versiunile GreeLine sunt deasemenea disponibile pentru modelele de top Skoda, Superb, iar de acum si Superb Combi. Ambele versiuni au un consum mixt de numai 4,4 litri de combustibil pentru 100 de kilometri, cu emisii CO2 de 114 g/km. Prin GreenLine, Skoda Auto a creat o gama moderna de modele cu un consum extraordinar de scazut, chiar si in clase in care pana in acest moment nu s-a oferit aproape deloc atentie consumului.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1546 :: 17.79MB