No SSO cookie

Mercedes prezinta noul CL 65 AMG facelift

voteaza
(0/ 0)
Mercedes prezinta noul CL 65 AMG facelift
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a publicat primele imagini cu noul CL 65 AMG facelift, model care va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Paris.

 
 

Mercedes a publicat primele imagini si informatii oficiale cu versiunea restilizata a modelului CL 65 AMG. Noul Mercedes CL 65 AMG prezinta acelasi propulsor V12 de 6.0 litri insa care acum dispune de mai multi cai putere.


AMG
a reusit sa scoata din propulsorul biturbo 630 de cai putere, fatde 612 cati existau pana in perzent. Divizia de performanta de la Mercedes a limitat cuplul maxim la 1000 Nm si anunta un timp de accelerare de la 0 la 100 km/h de 4,1 secunde si o veteza maxima de 300 km/h. Noul CL 65 AMG va fi prezentat ofiacial la Salonul Auto de la Paris, alaturi de intreaga gama CL facelift.


CL 65 AMG facelift prezinta o serie de noutati tehnologice mai mult decat interesante. In primul rand, Mercedes a dorit sa imbunateasca eficienta si placerea condusului dinamic. Tehnologia Direct Steer are menirea de imbunatati comportamentul vehiculului in viraje, studiind raportul dintre unghiul de franare si viteza, iar Torque Vectoring Brake duce la o mai buna franare in viraje.


Mercedes nu s-a orpit aici si a implementat o serie de noutati hi-tech cum ar fi SplitView, noul Active Body Control, care aere menirea de a balansa pozitia vehicululuiin functie de vantul lateral. Un ESP de ultima generatie pare banal pe langa asemenea tehnologii ajutatoare pentru sofer, cum sunt si Active Blind Spot Assist si Active Lane Keeping Assist.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3736 :: 19.27MB