No SSO cookie

Iata noul concept Kia Pop!

voteaza
(0/ 0)
Iata noul concept Kia Pop!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Kia a prezentat noi imagini oficiale cu noul concept al marcii pregatit pentru Salonul Auto de la Paris.

 
 

Kia a publicat noi imagini oficiale cu noul concept Pop, cu cateva zile inainte de prezentarea oficiala programata pentru Salonul Auto de la Paris.


Noul concept Kia descrie un model mini electric cu un design futurist pus la punct de centrul de design al companiei din Europa. Proiectul Kia Pop a fost coordonat de Peter Schreyer, designerul-sef al companiei, si Gregory Guillaume, designerul-sef al centrului din Europa. “Un cocnept precum Pop nu putea veni decat de la noi. Designerii au foarte rar ocazia sa lucreze de la o coala alba de hartie si este minunat ca noi putem avea atata libertate”, a declarat Gregory Guillaume.


Noul Kia Pop poate reprezenta un eventual atac la Toyota iQ, in conditiile in care va masura doar cu 15 mm mai mult decat modelul japonez. Prototipul Kia prezinta usi cu deschidere pe verticala, trei locuri la interior, compuse dintr-o bancheta pentru pasagerii din fata si un loc pentru spate.


Noul Pop va sta in standul Kia alaturi de modelul Optima, un sedan ce va intra din 2011 intr-un numar selcttic de tari din Europa. Noul Kia Optima va fi disponibil in doua versiuni de motorizare, un turbo-diesel de 1.7 litri cu 136 de cai putere si o benzina de 2.0 litri si 170 de cai putere.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Kia |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8880 :: 22.19MB