No SSO cookie

Audi Competition Kit si S-Line pentru A1

voteaza
(0/ 0)
Audi Competition Kit si S-Line pentru A1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi anunta prezentarea la Salonul Auto de la Paris noile pachete sportive pregatite pentru A1: Competition Kit si S-Line.

 
 

Audi va prezenta la Salonul Auto de la Paris noul Competition Kit, un pachet sport pregatit pentru modelul A1. Kit-ul de la nivelul caroseriei costa 1.865 de euro, iar cel destinat interiorului 670 de euro.


Audi Competition Kit prevede la nivel aerodinamic un spoiler frontal nou, praguri laterale noi si o evacuare cromata. In plus, noul Audi A1 Competition Kit este personalizat cu tenta sportiva asigurata de stickere. Interiorul propune noi guri de ventilare, si insertii de culoare rosie la nivelul manerelor usilot, a schimbatorului si franei de asistenta. Grafica si culorile sunt inspirate din Audi quattro pilotat de Walter Rohrl.


In urmatoarele luni, Audi va scoate pe piata si noul pachet S-Line care se anunta mai stufost decat Competition Kit. S-Line va veni in plus cu jante de 17 inch din aliaj, emblema S-Line prezenta la exterior. La interior sunt anuntate cusaturi duble de culoare gri, atat pentru scaune cat si pentru volan, volan cu trei spite imbracat in piele, casca de competitie si o plansa de bord vopsita intr-un negru imperial. Sub capota, Audi va pregati motorul 1.4 TFSI cu 122 cai putere cuplat la un DSG sau o cutie manuala cu 6 trepte.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5561 :: 17.8MB