No SSO cookie

Subaru BRZ isi face debutul european la Geneva

Subaru BRZ isi face debutul european la Geneva

La salonul Auto de la Geneva, Subaru va veni cu modelul BRZ sport coupe si Impreza hatchback

 
 

La a 82-a editie a Salonului International Auto de la Geneva din luna martie, Subaru va prezenta, in premiera europeana, doua noi modele Subaru, BRZ Sport Coupe si ultima generatie Impreza hatchback.

BRZ, care recent a intrat la vanzare in Japonia dupa premiera mondiala de anul trecut de la Salonul Auto de la Tokyo, va ajunge, probabil, in showroom-urile europene in aceasta vara. Informatii mai detaliate, inclusiv preturile de pe piata europeana, vom afla direct de la Geneva.

Coupe-ul sport cu tractiune spate vine cu un motor boxer de 2.0 litri, ce produce 200 de cai putere, iar transmisia in 6 trepte poate fi  manuala sau automata.

Dupa lansarea  pe piata din America de Nord si, mai recent, in Japonia, noul Subaru Impreza hatchback va merge in curand la vanzare in Europa, unde va fi oferit cu aceleasi variante de motorizare ca  XV Crossover, care includ un motor pe benzina de 1.6 litri cu 112 CP, un motor de 2.0 litri pe benzina cu 148 CP si un motor diesel de 2.0 litri turbo ce produce 145 CP si 350 Nm cuplu.

Mai multe detalii va vom oferi in direct de la Salonul Auto de la Geneva, de la echipa Masini.ro.



Indiciul zilei (11.02.2012) este: Subaru
CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIUL ZILEI.

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1486 :: 17.66MB