No SSO cookie

Noul Hyundai i30 Wagon prezentat inainte de Geneva Motor Show

Noul Hyundai i30 Wagon prezentat inainte de Geneva Motor Show

Noul Hyundai i30 Wagon va avea o capacitate mare de incarcare, de pana la 1642 litri.

 
 

Hyundai i30 Wagon isi va face aparitia in public, pentru prima oara, la Salonul Auto de la Geneva, in martie.

In America de Nord, hatchback-ul i30 va fi vandut ca Elantra GT, in timp ce generatia anterioara i30 Wagon este comercializata sub denumirea Elantra Touring.

Noul i30 Wagon va imparti motorul si cutia de viteze cu modelul cu cinci usi, dar va fi mai lung, pentru a mari spatiul portbagajului. Mai exact, lungimea Wagon este majorata cu 185 mm, ajungand la  4485 mm (176.6-in.).

Ca urmare, spatiul portbagajului a fost crescut de la 378 de litri la modelul hatchback la 528 de litri in Wagon. Cu scaunele din spate rabatate, volumul de marfa se ridica la 1.642 de litri.

Hyundai a spus ca, ca si modelul hatchback, i30 Wagon a fost special  proiectat pentru clientii europeni, la Centrul  R&D din Russelsheim, Germania.

" Noua generatie i30 a fost foarte apreciata pentru stilul sau, calitatea si valoarea sa. Noul Wagon are toate aceste atribute si, in plus, capacitate mare de incarcare", a spus Allan Rushforth, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europe.
"Ne asteptam ca acest lucru sa fie atractiv pentru cei care cauta o masina practica, eleganta si flexibila, in special familiile active", a adaugat acesta.

Noul Hyundai i30 Wagon va fi oferit in Europa, cu aceleasi trei motoare pe benzina si trei diesel ca si modelul cu cinci usi, cu o putere variind de la 88 CP pana la 133 CP.

 

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2307 :: 21.97MB