No SSO cookie

Geneva 2012 preview: Smart Brabus electric

Geneva 2012 preview: Smart Brabus electric

La salonul auto de la Geneva de anul acesta, Smart prezinta Brabus electric

 
 

De obicei, numele Brabus este asociat cu masini puternice Mercedes.

Chiar si atunci cand Brabus a luat Smart ForTwo, scopul era de a transforma masina de doua locuri intr-un fel de mini racheta.

Ultimul model care poarta numele Brabus nu va scoate nici un fel de fum, asta datorita motorului electric.

"Smart BRABUS electric este o masina sport, cu o inima verde", spune Annette Winkler, Seful Smart. "Conducerea electrica in oras este mai distractiva decat oricand, cu acest pachet de putere de 2.69 metri ".

Brabus electric este propulsat de un motor electric mai puternic (cu 5kW sau 7 CP mai mult ca modelul standard), ce produce  80 CP (60kW) si 135 Nm cuplu. Masina, de asemenea, vine cu un modul de sunet, care se spune ca va genera un sunet sport.

La exterior, finisajul verde "electric” accentueaza corpul negru. Jantele sunt din aliaj, Brabus „Monoblock VII”, de 16 inch pe fata si 17 inch pe spate.

In interior, vom gasi panoul de instrumente, schimbatorul de viteze si manerele usilor vopsite in aceeasi culoare verde electric, in timp ce accesoriile BRABUS Xclusive, precum scaunele de piele negre, pedalele sport din otel inoxidabil si frana de mana completeaza aspectul sportiv.

Noul smart BRABUS motor electric va fi disponibil la sfarsitul anului.

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1414 :: 17.66MB