No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Citroen DS5

GENEVA 2012 LIVE: Citroen DS5

In direct de la Salonul Auto Geneva, echipa noastra ne prezinta Citroen DS5

 
 

Al treilea model al liniei DS ofera o calatorie dinamica in conditii de siguranta deplina si dispune de o structura consolidata impreuna si de o gama de echipamente performante care reflecta intreaga expertiza a marcii.

Siguranta modelului Citroen DS5 este conferita in special de sistemele de asistenta la condus, precum asistenta electronica la franare, sistemul de asistenta la franarea de urgenta, controlul inteligent al tractiunii, limitatorul/regulatorul de viteza programabil si farurile cu sistem de iluminare statica a virajelor.

Citroen DS5 a fost recompensat si cu trofeul Euro NCAP Advanced datorita sistemului inovator Citroen eTouch. Acest premiu recunoaste sistemele inovatoare ce imbunatatesc siguranta si sunt disponibile la scara larga pe un anumit model.

Citroen eTouch este o gama de servicii inovatoare disponibila la bord ce include apelurile de urgenta si apelurile pentru asistenta (in functie de tara). Aceste doua servicii, disponibile non stop, folosesc o cartela SIM integrata. Daca apare vreun incident sau daca soferul observa un accident, vehiculul poate fi localizat imediat pentru a beneficia de serviciile de urgenta.

Citroen eTouch include si doua servicii disponibile online de pe pagina personala a clientilor, MyCitroen: un manual de revizii si EcoDriving. Soferii primesc sfaturi cu privire la incidente mecanice sau de siguranta, precum si cu privire la operatiunile de intretinere a vehiculului. In plus, acestia pot monitoriza consumul de carburant si emisiile de CO2.

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2611 :: 21.96MB