No SSO cookie

ABT Sportsline prezinta VW Up!, Beetle si Audi in Geneva

ABT Sportsline prezinta VW Up!, Beetle si Audi in Geneva

Tunerul ABT Sportline va aduce la geneva mai multe modele noi, tunate, printre care VW Up! Beetle si Audi

 
 

Salonul de la Geneva nu este chiar prima optiune pentru tuneri, dar este unul din cele mai importante eveniment auto din Europa si, ca atare, tunerii importanti, cum ar fi ABT Sportsline, vin intotdeauna cu ceva nou.

La evenimentul din acest an, ABT va debuta cu mai multe modele noi tunate, inclusiv Volkswagen Up!, Beetle, Audi AS6 Avant si QS3 crossover.

Propunerea firmei de tuning pentru masina de oras Volkswagen Up! cuprinde atat upgrade-uri de stil, cum ar fi grafica si spoilerele, precum si piese de performanta, cum ar fi suspensia sport si sistemul de evacuare.

De asemenea, noua generatie de Beetle beneficiaza de un aero kit, jante de 20 inch din aliaj, o suspensie coborata si un kit care sa stimuleze motorul de 2.0 litri TFSI pe benzina pana  la 237 CP.

Pentru Audi Q3, ABT spune ca a pregatit un pachet care include un kit de putere pentru motorul pe benzina de 2.0-litri supraalimentat, care ridica puterea pana la  266 CP, in timp ce A6 Avant V6 diesel va avea 355 CP si un aero kit complet.

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2407 :: 21.91MB