No SSO cookie

Geneva preview: Volvo V40

voteaza
(0/ 0)
Geneva preview: Volvo V40
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un nou set de fotgrafii oficiale ale noului Volvo V40 ajung pe internet.

 
 

Noul Volvo V40 este un adevarat punct de atractie, astfel ca noul set de fotografii oficiale, de aceasta data incluzand si interiorul masinii, sunt binevenite si totodata o adevarata sursa de trafic web.

La exterior, noul compact in cinci usi adopta caracteristici ale ADN-ului suedez care readuce in prim plan forma crossoverelor firmei, precum XC60 si XC90.

Insa ultima suita de fotografii aduce, ca noutate, posibilitatea aruncarii unei priviri in interiorul masinii. Si in timp ce datorita formei consolei centrale, spre exemplu, esti sigur ca ai in fata ochilor un interior de Volvo, la care se adauga sistemul de control al aerului conditionat, sau al sistemului audio, inginerii suedezi au adaugat un panou de control central  mai degaba futurist.

Conform unei brosuri care a scapat pe internet inca de saptamana trecuta, noul hatchback premium are o lungime de 4.500 mm, fiind cu doar 50 mm mai scurt decat V50, insa multmai lung decat rivalii sai din segment, precum BMW Seria 1 in cinci usi, care are doar 4.324 mm.

Noul V40 va fi oferit cu o varietate de motorizari in patru cilindri, atat pe benzina, cat si diesel, insa alte detalii inca nu au fost date publicitatii.

Masini.ro va fi la fata locului si va transmite live tot ce se poate afla despre noul Volvo V40, odata cu prezentarea ofiociala a acestuia, la Geneva 2012.

 

Cuvinte cheie: Volvo | volvo v40 | prezentare | geneva 2012 | Geneva Motor Show |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3379 :: 17.89MB