No SSO cookie

Geneva preview: Galerie foto ampla cu Citroen C4 Aircross

voteaza
(0/ 0)
Geneva preview: Galerie foto ampla cu Citroen C4 Aircross
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va prezentam o galerie ampla cu noul model al celor de la Citroen si anume C4 Aircross. Veti avea ocazia sa vedeti imagini atat cu exteriorul masinii cat si cu interiorul acesteia.

 
 

Citroen va lovi piata in 2012 cu acest SUV, zicem noi.
Modelul arata foarte bine, cel putin la exterior. La interior nu impresioneaza foarte mult dar cu siguranta vor exista anumite caracteristici care vor inclina balanta. Citroen C4 Aircross, la fel ca si Peugeot 4008 sunt bazate pe modelul ASX a celor de la Mitsubishi. Modelul isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva de la inceputul lunii martie. Noi vom fi acolo si va vom aduce cele mai noi informatii despre acest model si nu numai. Pana atunci va invitam sa urmariti galeria foto care contine in jur de 50 de poze atat cu partea exterioara cat si cu partea interioara.

Indiciul zilei (29.02.2012) este: Aircross
CLICK PENTRU A ADAUGA INDICIUL ZILEI

 

Cuvinte cheie: Citroen C4 | citroen c4 aircross | salonul auto de la geneva 2012 | geneva 2012 | Geneva Motor Show | mitsubishi asx | peugeot 4008 |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
4.8650 :: 22.3MB