No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Chevrolet Cruze

voteaza
(0/ 0)
GENEVA 2012 LIVE: Chevrolet Cruze
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa Masini.ro aflata la Salonul de la Geneva prezinta Chevrolet Cruze

 
 

Station wagon, cea mai recenta varianta de caroserie a celui mai popular model Chevrolet, completeaza versiunile sedan si hatchback, care au totalizat impreuna vanzari de peste un milion de autovehicule la nivel mondial de la lansarea modelului in 2009.

Noua varianta station wagon dispune de un spatiu de depozitare generos, de o gama de motorizari puternice si eficiente, precum si de sistemul infotainment MyLink de ultima generatie.

Noile motoare imbunatatite vor fi disponibile pentru intreaga gama Cruze incepand din vara anului 2012. Pe langa motoarele pe benzina de 1,6 l si 1,8 l disponibile in prezent, oferta de sisteme de propulsie va fi completata de un nou motor turbo pe benzina de 1,4 l, un motor diesel nou de 1,7 l si un motor diesel de 2,0 l optimizat.

Motorul pe benzina de 1,4 l, precum si cele diesel de 1,7 l si 2,0 l vor fi echipate standard cu tehnologia start-stop. Toate motoarele sunt conforme cu norma de poluare Euro 5.

Cu o lungime de 4,675 mm, varianta station wagon este putin mai lunga decat modelele hatchback (4.510 mm) si sedan (4597 mm). Spatiul de incarcare este cuprins intre 500 l pana la linia geamurilor spate si aproape 1500 l pana la plafon, cu scaunele spate pliate.

 

Cuvinte cheie: Chevrolet | Chevrolet Cruze | Cruze | geneva 2012 | salonul auto geneva 2012 |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6303 :: 19.34MB