No SSO cookie

Geneva Preview: MILA Coupic Concept

Geneva Preview: MILA Coupic Concept

Magna Steyr prezinta conceptul „Trei intr-unul”  MILA Coupic

 
 

Magna International, unul dintre cei mai mari furnizori de automobile, a lansat detalii despre un studiu pentru un concept denumit MILA Coupic, care va debuta la Salonul Auto de la Geneva. Acesta este al saselea concept MILA.

Practic, MILA Coupic este un SUV care isi schimba forma, care poate fi transformat intr-un pick-up sau o decapotabila.

Potrivit companiei, cand este inchis, este un SUV de cinci locuri. Partea de sus este actionata electric si este formata din trei mari panouri de sticla si material textil. Mai mult, sectiunile fata si spate pot fi deschise separat, creand un model decapotabil.

Prin rabatarea partii din spate a acoperisului, spre sofer, si folosind, dupa cum sustine Magna, „un modul de miscare a scaunelor inovativ”, scaunele din spate se muta in sus iar SUV-ul de cinci locuri este instantaneu transformat intr-un pick-up, cu un spatiu de incarcare spatios.

Scaunele pliate din spate actioneaza ca un perete, protejand efectiv soferul si pasagerul. Daca soferul doreste, poate deschide partea din fata a acoperisului si masina se transforma intr-un pick-up open-top.

Potrivit presedintelui Magna Steyr, Guenther Apfalter, prezentarea conceptului este de fapt pentru prezentarea acoperisului nou dezvoltat si a scaunelor rabatabile, pentru potentialii clienti din industria auto.  "Conceptul multifunctional MILA Coupic prezinta functionalitatea vehiculului prin intermediul sistemului de scaune flexibile, al modulelor  acoperisului si a materialelor folosite.”

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2023 :: 17.66MB