No SSO cookie

EXCLUSIV: De ce Opel a venit pe piata cu un nou MPV?

voteaza
(0/ 0)
EXCLUSIV: De ce Opel a venit pe piata cu un nou MPV?
Video · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Interviu realizat, in exclusivitate, cu Jerome Bailleul, Marketing Manager Zafira la IAA Frankfurt 2011.

 
 

Opel nu numai ca a venit cu un nou MPV, Opel are la aceasta ora cea mai vasta oferta de MPV-uri: Meriva, Agila, Zafira si acum Zafira Tourer. "Aceasta si nu numai, ne transforma in specialistii domeniului", a declarat Jerome Bailleul, Marketing Manager Zafira, in exclusivitate pentru Masini.ro.

-Cu alte cuvinte puneti mare pret pe valorile familiei, pe insasi notiunea de familie. Zafira Tourer este o masina de familie. Credeti ca acest segment va continua sa creasca?

-Da. Si nu numai atat. Acum avem doua masini destinate familiilor: Zafira si actualul Zafira Tourer, care este mai mult orientat catre clasa premium.

-Ce aduce Zafira Tourer nou?

Ei bine, ce are nou, ce vrea sa obtina, cui se adreseaza si multe alte detalii, puteti afla direct de la specialistul Jerome Bailleul, Marketing Manager Zafira, in interviul video care urmeaza. Acesta este un material realizat in exclusivitate de catre si pentru Masini.ro. Si pentru ca ne intereseaza pe toti, Jerome Bailleul a lasat sa se intrevada cate ceva si despre viitorul automobilului, in viziunea Opel: electricitatea.

 

 

Cuvinte cheie: Opel | opel zafira | opel zafira tourer | exclusiv | exclusivitate |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4526 :: 22.26MB