No SSO cookie

Mercedes-Benz SLS AMG cu AMG Ride Control

voteaza
(0/ 0)
Mercedes-Benz SLS AMG cu AMG Ride Control
Stiri · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz SLS AMG primeste o gramada de optionale, pe care le va expune la Frankfurt, saptamana aceasta.

 
 

Mercedes-Benz SLS AMG poate fi comandat acum cu noua suspensie sport AMG Ride Control cu ​​amortizoare adaptative, Blind Spot Assist, jante forjate vopsite in negru mat AMG,  etriere vopsite in rosu sau tapiterie neagra lucioasa AMG.

In functie  de viteza si conditiile de suprafata a drumului, acest sistem AMG Ride Control controleaza aproape instantaneu caracteristicile de amortizare si reduce automat unghiurile de inclinare. Apasand simbolul amortizoarelor se permite ajustarea individuala a caracteristicilor de amortizare. Exista de trei moduri: Confort, Sport si Sport Plus. Modul selectat este afisat in meniul principal AMG. Alternativ, modelul gullwing este disponibil cu suspensia AMG sau suspensia AMG Performance, ambele fara caracteristici de amortizare variabila.

Optionalul  Blind Spot Assist este capabil de a creste siguranta activa. Acest sistem de avertizare vizuala si acustica utilizează senzori radar pentru a detecta in timp util alte vehicule, in cazul in care vizibilitatea este redusa. Atunci cand sistemul gaseste alt autovehicul in unghiul mort, acest lucru este indicat conducatorului auto printr-un triunghi rosu ce lumineaza  sus in oglinda exterioara corespunzatoare. In plus, un avertisment acustic este emis in cazul in care conducatorul auto nu reactioneaza, in ciuda indicatorilor de avertizare vizuala.

Blind Spot Assist este operational de la o viteză de 30km/h. Acesta monitorizează zona din jurul vehiculului la o distanta de aproximativ 3,5 metri pe fiecare parte si trei  metri in spate. Vehiculele care intra in depasire sunt afisate imediat atunci cand intra in zona monitorizata, daca  diferenta de viteza dintre cele doua vehicule nu este mai mare de 16 km/h.

Disponibil ca dotare optionala, aspectul vizual al masinii este accentuat de jantele forjate AMG, incaltate cu pneuri de 265/35 R 19 pe fata si 295/30 R 20 pe spate si de etrierele vopsite in rosu.

La interior avem piele intr-o nuanta sau in doua nuante de maro, care se potriveste foarte bine cu vopseaua metalica AMG Sepang brown a caroseriei.

Noi informatii vom afla saptamana aceasta de la Frankfurt.

 

 

Cuvinte cheie: Mercedes | Mercedes Benz | Mercedes-Benz SLS | Frankfurt | IAA |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.5117 :: 22.21MB