No SSO cookie

Frankfurt live: Mazda CX-5

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt live: Mazda CX-5
Stiri · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa noastra aflata la Frankfurt ne trimite o galerie foto cu noua Mazda CX-5

 
 

Mazda Motor Corporation a prezentat noul SUV crossover compact Mazda CX-5 in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt. CX-5 este primul model al noii generatii de produse Mazda.

Mazda CX-5 evolueaza caracterul "fun to drive" reprezentativ pentru Mazda si va fi introdus progresiv pe toate pietele incepand cu prima parte a lui 2012. Dezvoltat in jurul intregii serii de tehnologii SKYACTIV – incluzand noile motoare pe benzina si diesel, transmisii manuale si automate, caroseria si sasiul noi – CX-5 ofera un raspuns precis si o experienta superioara in condus, inregistrand in acelasi timp performante remarcabile de mediu si de siguranta.

Gama europeana de motorizari va include propulsorul SKYACTIV-G 2.0, benzina si SKYACTIV-D 2.2, diesel disponibile in versiuni standard si de mare putere. Fiecare motor are o rata de compresie record de 14:1 pentru o eficienta optima. Mazda se axeaza pe atingerea performantelor exceptionale de mediu pentru un SUV compact si are ca obiectiv un nivel de emisii de CO2 sub 120g/km pentru modelul de motor SKYACTIV-D 2.2.

Mazda CX-5 va fi de asemenea primul model de serie ce va ingloba noua tema de design Mazda, "KODO – Sufletul Miscarii", prezentata in premiera pe conceptele SHINARI si MINAGI. Temele unice ale limbajului KODO includ o noua parte frontala cu un design tematic indraznet si un stil dinamic care transmit un sentiment puternic de vitalitate si agilitate.

 

Cuvinte cheie: Mazda | CX-5 | mazda cx-5 | frankfurt live | Frankfurt | salonul auto |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.8658 :: 22.22MB