No SSO cookie

Frankfurt live: Citroen Tubik

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt live: Citroen Tubik
Stiri · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Direct de la Frankfurt, Citroen Tubik

 
 

Tubik aduce un omagiu van-ului din 1939 Tub si inlocuitorului lui din 1948 Type H, care a fost produs pana la inceputul anilor 80.

Tubik poate servi atat ca un van comercial cat si pentru transport de persoane, avand o lungime de 4,8 metri, 2,08 m inaltime si 2,05 m latime. Noul van  ofera spatiu confortabil pentru noua pasageri in trei tipuri de locuri, cu soferul intr-un compartiment separat.

Citroen spune ca pasagerii isi pot aranja cele trei randuri de scaune cum doresc, pentru un confort maxim, deoarece fiecare scaun este independent. Primul rand de scaune permite ca doua persoane sa stea cu fata catre drum sau catre ceilalti pasageri din spate.

Pe randul din mijloc pot sta pana la trei persoane, poate fi transformat intr-o masuta sau poate fi pliat catre randul din spate si sa lase un spatiu liber de 2 mp. Mai poate fi aranjat impreuna cu scaunele din spate oferind un fel de pat, pe care te poti intinde.

 

Cuvinte cheie: Citroen | concept | citroen tubik | Frankfurt |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
3.5448 :: 17.9MB