IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Laurentiu99665 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Laurentiu99665
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 18-February 07
Profile Views: 165*
Last Seen: 1st January 2008 - 07:27 PM
Local Time: Mar 28 2024, 04:24 PM
30 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Laurentiu99665

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
21 Jun 2007
Am plecat spre mare pe A2, totul ok cu masina pana la km 48, cand masina a inceput sa trepideze cu un zgomot serios care se auzeau de undeva de sub masina. Asta a fost prima impresie. Am tras pe dreapta, am oprit motorul. Am coborat din masina, m-am invartit pe langa ea, am pus mainele pe jenti, am deschis capota...nimic deosebit. Am plecat din nou... imediat, eram abia in a 2-a, a inceput sa tremure si sa faca un zgomot si mai mare... dupa zgomot si vibratii m-am gandit ca este de la cutia de viteze, dar aceasta functiona..., am scos-o din viteza, zgomotul a ramas la fel. Am sunat la Chevrolet Euro Service, care au trimis o masina cu platforma, (a ajuns in aprox. o ora) Tipu cu masina s-a urcat si el, a mers vreo suta de metri: Nu face domle nici un zgomot, mai mergi putin cu ea! Am plecat din nou, nu mai facea nici un zgomot, am ajuns la 110 km/h, nimic, pana cand a intrat un Logan pe banda mea, am pus usor piciorul pe frana, a reaparut vibratia si zgomotul... am tras pe dreapta!

Viteza cu care am mers 100-110km/h
Masina are 700 km !
Pentru prima data a mers cu a 5-a, in oras nu a vazut-o!

Mergand la service, tipii de acolo mi-au spus ca dupa toate testarile, masina nu are nimic!
Am povestit din nou patzania, atunci s-a oferit un tip, de altfel foarte amabil, sa mearga cu mine sa facem probe... masina nu a mai facut nici un zgomot, a mers perfect.
Imi cer scuze pentru lungimea mesajului, dar nu-mi explic ce s-a intamplat, si nici nu stiu s-o spun mai pe scurt. Am banuit ba cutia, ba dupa aceea ABS-ul, am crezut ca a intrat aiurea si asa a ramas, desi nu s-a aprins martorul de la bord.
Am luat masina de la Service, am mai facut vreo 50 km prin Bucuresti, si nimic, dar totusi acum nu mai am incredere sa ies la un drum lung... nu-mi explic ce s-a intamplat! Astept opinii de la „batranii“ cu Kalos, sau cu Aveo Sedan
Am pus acest mesaj si pe alt forum, poate a mai patit cineva...
26 Mar 2007
Salut ...tuturor!
Acum cateva zile, incercand sa deschid portbagajul, a pornit „alarma silentioasa“, cum o numesc ei! Surpriza! Desi in carte scrie ca se aprind doar avariile, acestea s-au aprins, dar si cu un semnal sonor, nu foarte puternic. Am inchis portbagajul, dar nimic, continua sa chitaie! Am inchis din telecomanda de pe cheie, atunci a tacut. Toate bune..., dar de atunci nu se mai deschide portbagajul din telecomanda cheiei, ci doar din interior! ...poate imi scapa ceva... Mersi pentru orice sugestie!
18 Feb 2007
java script:emoticon(':wave:')
wave
SALUT...sunt in asteptarea masinii... mi-au promis de la Radacini Motors... ca vine intr-o saptamana! Am citit toate topicurile de pe aici... si am tras concluzia ca a fost o alegere buna. Nu am gasit nici un manual in romana, doresc sa ma uit pe el inainte sa ridic masina...daca ma puteti ajuta... raman dator! De asemenea, apreciez sincer daca ma puteti ajuta si cu ceva sfaturi pentru momentul cand voi ridica masina, la ce sa fiu atent... pentru a nu pierde timpul cu drumuri la service, unde sa aud: ....daca n-ai cascat ochii!
Mersi pentru intelegere, este prima masina noua pe care o cumpar.[/b]

Ce face exact computerul de bord? Climatronicul e OK?
Last Visitors


6 Aug 2009 - 22:30


5 Oct 2007 - 16:17

Comments
Other users have left no comments for Laurentiu99665.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 10:24 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here