IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Istoc99198 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Istoc99198
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Cluj Napoca
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 12-February 07
Profile Views: 22*
Last Seen: 26th July 2007 - 12:03 PM
Local Time: May 21 2024, 04:14 AM
6 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Istoc99198

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
26 Jul 2007
De curand mi-am zgariat putin usa la usa de la garaj. Am auzit ca exista vopsea e retus originala Toyota - stick touch up paint, precum si sub forma de aerosoli. Mi-a si adus un prieten din Ungaria, de la un dealer Toyo, stick, cu codul de culoare care scrie atat in cartea sevice, cat si pe site - argintiu metalizat - silver met. cod 1F7 -are vopsea culoare baza si lac transparent. M-am bucurat de ca a fost ieftin -6,5 Euro, dar surpriza, nu se potriveste nuanta, este mai inchisa, si in loc sa mascheze, scoate in evidenta mai tare defectul!
Poate cineva sa-mi explice care e problema? Nu-mi vine sa cred ca japi sunt asa de neseriosi incat sa scrie un cod de culoare asa la plesneala. :evil:
A si cei de la service - dealerul de unde am achizitionat masina, nu stie nimic, m-a indrumat spre un magazin oarecare de vopsele! :bandit:
14 Mar 2007
minigun:
Acum 1 luna si ceva zile am dat comanda pentru Toyota Corolla Sedan 1,4 D-4d M/M, dealerul mi-a promis livrarea in 2-3 saptamani, cica era pe stoc intr-un showroom din tara, facandu-mi rezervarea masinii pe loc. Am achitat integral masina in cateva zile de la rezervare, intre timp tinand legatura cu dealerul pentru a fi sigur ca nu mi-a luat-o cineva. Totul ok, pana au trecut cele 2 saptamani, reprezentantul de vanzari mi-a spus ca e o problema, modelul fiind nou, trebuie sa stea in showroom 1 luna, adica pana in 10 martie, urmand ca dupa acea data sa se livreze. In 12 martie cand sun la dealer imi spune ca trebuie sa vorbeasca la Bucuresti, ca masina e in showroom, si ma suna el ......... Credeti ca m-a sunat? Am sunat eu a 2-a zi, la care raspunsul era binenteles "chiar acum am vrut sa va sun" , masina se scoate din acel showroom misterios si merge la Bucuresti pentru a i se face vama, iar saptamana viitoare spera sa vina si masina. Ma va suna el...!!!
Vreau sa intreb pe aceasta cale cunoscatorii, vamuirea masinii se face dupa atata timp de la intrarea in tara, sau e o smecherie - prinde clientul, promite-i orice-i convine si apoi mai vedem cum facem.
Am auzit atatea despre Porche Romania, dar vad ca e o chestie molipsitoare in Romania bataia de joc fata de client. Eu acum fierb!!! :evil:
12 Feb 2007
Va cer un sfat. Merita cumparat auto prin Carion? Intrebare adresata celor care si-au achizitionat masina prin acest sistem.
Last Visitors
Istoc99198 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Istoc99198.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2024 - 10:14 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here