IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Marius99090 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Marius99090
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-February 07
Profile Views: 365*
Last Seen: 1st July 2008 - 03:12 PM
Local Time: Apr 25 2024, 04:52 PM
143 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Marius99090

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 Jun 2007
Nu sunt bucuros ca trebuie sa scriu cele de mai jos dar nu am ce sa fac. Fiind din pacate bucurestean, am gasit sambata seara masina cu 2000km parcursi cu rotile de pe partea stanga taiate. Nu am blocat pe nimeni, nu am parcat pe locul nimanui, nu am lasat masina in drum. Cine le-a taiat a facut asta bine, pentru ca sunt taiate chiar langa talon in mai multe locuri si nu se pot repara.
Crezand ca voi obtine ceva de la asigurarea "full casco" m-am gandit sa rezolv pana in felul urmator: am montat pe stanga fatza roata de rezerva, iar cu unul din cauciucurile taiate am mers la o vulcanizare si i-am pus o camera, provizoriu (pentru a putea pastra taieturile drept dovada pe cauciuc). Acest cauciuc cu camera l-am pus pe stanga spate.

As avea nevoie de ceva sfaturi acum. In primul rand, daca faptul ca rotile de pe fatza nu sunt la fel poate dauna (roata de rezerva are janta de tabla, in vreme ce pe dreapta am janta de aliaj). La mers se simte destul de ciudat... in plus aseara cand am ajuns acasa m-am uitat la roti si era fierbinte janta de tabla...

In al doilea rand, ma gandeam sa incerc sa transform aceasta mizerie in ceva pozitiv... si daca tot mi-au taiat rotile, sa fac o fapta buna si sa cumpar direct cauciucuri de vara... poate in prima faza doar 2 pentru partea din fatza, si peste 1-2 luni inca 2...

Faza cu taiatul m-a prins intr-un moment destul de nasol... masina am luat-o pe 15 mai de la dealer... si eram intins la maxim cu cheltuielile... am mai dat si pe mp3 player si pe numere provizorii, prima inmatriculare, etc... mai grav este ca nici macar nu am gresit cu ceva ca sa ajung in situatia asta... singura greseala presupun ca e faptul ca m-am nascut in bucuresti.

Vreo recomandare de cauciucuri pentru lancerul meu schiop ?
Va multumesc anticipat si imi pare rau ca am scris atat de mult.
18 Jun 2007
Salutare! Abia ce apucasem sa pun numere pe masina proaspat sosita ca am gasit-o sambata cu 2 cauciucuri taiate. Ambele pe partea soferului, fata si spate. Nestiind ce sa fac si sperand ca ar tine de casco si voi fi despagubit, am pus pe fata roata de rezerva, iar pe spate am pus o camera la unul din cauciucurile taiate, provizoriu. Azi luni aflu de la maestrul asigurator ca nu voi primi nimic de la casco in urma acestei vandalizari.

Ma pregatesc prin urmare sa inlocuiesc cauciucurile noi pe care le aveam cu alte cauciucuri noi. Ma gandeam, daca tot s-a intamplat treaba asta, sa iau direct cauciucuri de vara, macar 2 pentru fatza, si in ceva vreme (1-2 luni) inca 2 pentru spate. Ce cauciucuri imi recomandati ? Jantele masinii sunt 15” x 6”, pneurile taiate 195/60R15.
Last Visitors
NGZ


2 Mar 2008 - 21:01


4 Feb 2008 - 1:09


27 Nov 2007 - 21:00


11 Oct 2007 - 13:11

Comments
Other users have left no comments for Marius99090.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 09:52 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here