IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
stefan-dode95949 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
stefan-dode95949
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Focsani (Vrancea)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-January 07
Profile Views: 180*
Last Seen: 22nd July 2007 - 04:42 PM
Local Time: May 5 2024, 07:56 PM
19 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

stefan-dode95949

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
18 Jun 2007
salutare! in curand imi voi achizitiona un autoturism skoda octavia II. m-am uitat si pe site-ul lor si am fost si la reprezentanta insa mi-au spus ca modelul pe care il vreau eu ( Octavia II elegance 1.6/102 CP) nu-l au in stoc si ca va trebui sa astept cca 4 luni pana vine masina.nu prea am inteles de ce trebuie sa astept atat. poate ma lamureste cineva si pe mine referitor la asteptarea asta, cineva care a trecut prin asta si as mai vrea daca se poate si niste sfaturi referitoare la modelul pe care il vreau eu, daca e ok....cineva care are asemenea masina. va multumesc tuturor!
6 Feb 2007
salutare!in maxim doua luni am sa mi iau si eu un logan in leasing. ma gandeam la un motor 1.4 mpi.nu sunt vitezoman,conduc batraneste....si.... nu mi-as lua logan daca as avea bani de altceva, insa m-am gandit ca este masina noua, are garantie si stiu numai eu in ce gropi dau cu ea.as avea nevoie de niste sfaturi de la posesorii unei astfel de versiuni dacia logan si daca sunt pro sau contra.va multumesc.
4 Jan 2007
salutare!in curand am sa merg in germania sa mi cumpar o masina.cineva m-a indrumat spre golf IV;ca este nemteasca; k este buna...acuma eu nu am prea mare experienta in masini si ma gandeam ca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi.mai ales ca nu se mai plateste vama ci "prima inmatriculare in Romania".care este treaba cu TVA-ul acolo.se returneaza sau nu?care este procedeul de cumparare al unei masini,ma refer la acte si toate cele....?imi mai plac si ford mondeo,peugeot 307, citroen C5, renault laguna II.banii!?!bani am cam vreo 7000-8000 (fara taxa de inmatriculare RO ) de euro iar masina vreau sa fie minim din 2001.daca stiti siteuri,persoane de legatura sau daca ati fost chiar voi in situatia de mai sus va rog ajutati ma si pe mine.va multumesc anticipat...![/img][img][/img]
Last Visitors
stefan-dode95949 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for stefan-dode95949.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2024 - 01:56 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here