IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
cristian95382 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
cristian95382
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Zalau (Salaj)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 22-December 06
Profile Views: 20*
Last Seen: 25th August 2007 - 06:32 PM
Local Time: Apr 24 2024, 04:35 PM
117 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

cristian95382

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Jul 2007
Salut nu am scris de mult pe forum ca nu prea am timp, insa acum trebuie sa-mi fac timp pentru ca am o problema! Am lasat masina in stare de functionare buna in parcare dupa trei zile adica azi am vrut sa o pornesc si surpriza...nu mai vrea. Ca sa fiu mai explicit cand pun contactul se apriend toate becurile de la bord inclusiv si cele de la abs,indicator carburant,airbeg... si palpaie intruna chiar si acele indicatoare de la bord se misca si nu porneste nu cupleaza nici demaroul macar. Am observat ca atunci cand vreau sa pornesc dupa ce pun contactul pierd tot curentul incat nici geamurile electrice nu mai functioneaza numai daca iau contactul.
Ce poate fi? Ati mai avut cumva careva aceasta problema?
Multumesc anticipat!
26 Jan 2007
:evil: Imi pare rau ca deschid un nou topic dar sunt suparat pe masina mea :argue: .Dimineata am pornit sa merg la servici cu masina,peste vro 500 metri se aprinde la bord martorul de la baterie dupa care constat ca am pierdut servo directia,am oprit dar nu am avut cei face la 6 dimineata si am plecat cu ea asa. Cand am venit de la serv am pornit-o si acum se mai aprindea si martorul de la ABS...a si porneste mai greu.Am ajuns cu greu acasa tragand de volan mai rau ca la dacie.M-am mai uitat la ea apoi am vrut sa o pornesc dar surpriza... bateria era moarta.Sa fie incarcarea sau ceva mai grav?
2 Jan 2007
ok ati avut dreptate in legatura cu bateria , dupa ce am luat-o de pe redresor ma tinut doua zile...vreau sa iau una noua dar vreau sa va intreb si pe voi inainte sa o cumpar.Pe masina a fost bateria originala opel de 70 amperi , acum voi ce marca imi sugerati si la cati amperi ? e buna de 70? si sa nu fie nici prea scumpa:)
30 Dec 2006
dupa cum vam scris ieri in alt topic ca nu imi mai merge dezaburirea spate astazi iarasi am dat de o problema care sper sa nu aibe legatura cu dezaburirea de pe spate....astazi cand sa plec si eu la cumparaturi apas pe buton telecomanda sa se descida usile dar spre surprinderea mea nu merge deschid usa cu cheia si observ ca doar usa mea se deschide nu toate cum ar fi normal atunci am stiut ca e ceva grav.bag cheia in contact .... nimic se aprinde un pic becurile de la bord ca prin ceata apoi se sting usor atunci mi-am dat seama ca bateria e moarta...acum io stiu ce sa va zic eu asa stiu ca am stins cd playeru' ieri iar alceva nu putea ramane aprins , sa fie ceva scurt???aveti voi ceva idei? acum bateria e pusa pe redresor la incarcat dar parca ma tem sa o pun inapoi sa nu fie ceva scurt sa o patesc ca si un vecin (ia ars masina de numai 2 ani fabia)


si inca ceva dc am lut bateria jos o sa fie ceva problema cand o pun inapoi stiu io ce probleme!!! multumesc si LA MULTI ANI !
29 Dec 2006
la multi ani tuturor!!! azi cand am plecat la o plimbare cu masina am avut o surpriza...pornesc masina si cand sa dau drumu' la dezaburire luneta spate obsev ca nu mi se aprinde beculetu de pe buton... stiti voi care.L-am tot apasat dar nimic am zis ca s-a ars ledu ...da de unde geamu tot inghetet.Care stiti care ar fi rezolvarile acestei probleme ca mai ales acum in pra de iarna e cam nasol fara dezaburire! Multumesc anticipat!!! si un an nou fericit tuturor!
Last Visitors


2 Apr 2008 - 12:26

Comments
Other users have left no comments for cristian95382.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2024 - 10:35 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here