IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
iulian-52 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
iulian-52
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Alexandria (Teleorman)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 28-January 03
Profile Views: 157*
Last Seen: 2nd March 2007 - 01:05 PM
Local Time: Apr 28 2024, 10:47 PM
44 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

iulian-52

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
2 Mar 2007
ieri veneam din olanda cumparasem un seat leon (binenteles cu numere de tzol si nu pe numele meu )si la un semafor care nu functiona ca sa evit sa astept mult timp in fata mea la semafor era un taxi ca sa fa stinga am acelerat am trecut peste linia dubla continua si am trecut pe contrasens la un moment dat linga mine sa oprit masina politiei si dl organ mia zis (cunoscindu-ma din vedere)sa ma prezint cit mai repede la circulatie ca daca nu ma duc o sa-mi ia permisul pe 3 luni nu pe o luna asa cum intentiona.

Eu baiat serios si non alchool m-am dus l-am intilnit am dat explicatzii am vazut filmuletzul(cind am facut manevra el era in stinga spate parcat cu masina politiei)si mi-a scos si pozele de pe casetasi cind ma uit atent pe poze nu mi se vedea moaca (fatza) si cind SPERAM CA O SA MA ,,IERTE,, s-a apucat sa scrie procesul verbal pentru suspendarea permisului ptr o luna de zile timp in care eu trebuia sa maninc de la tomberoane,mia venit ACEEA IDEE GENIALA si cind mia cerut actele de identitate am zis ca le am in masina ,binenteles ca dl ,,RECHIN,,a ,,simtit,, ceva si mi-a zis da-mi numele si adresa sa te verific ,i-am zis ,,sigur ca da,, si am dat un nume fictiv si o adresa fictiva (le-am spus foarte repede ,nu m-am bilbit deloc,apoi am zis merg afara in masina sa le aduc .
BINENTELES CA AM PORNIT MASINA SI GO GO GO ,si uite asa am scapat de suspendare

Locuiesc intr-un oras mic cu cca 50 mii de locuitori si sint usor de urmarit dar are 2 km lungime si pina unde am eu nevoie merg pe jos o perioada (pina se invecheste situatia),o sa folosesc masina numai cind plec in afara localitatzii .

Am permis de profesionist si asta mi-e painea ,mai vind si eu cite o masina sa traiesc,ce ne facem fratzilor cu mentalitazile astea ??????

P.S.

POLITIA IN LOC SA FIE IN INTERSECTIE SA FLUIDIZEZE TRAFICUL CIND SEMAFOARELE NU FUNCTIONEAZA STA LA PINDA SI ,,CURMA VIETI,,

CE PARERE AVETZI CE MERITA FACUT ?????

SA LE DORIM MOARTEA ASTEPTIND SA MOARA SI BUCURINDU-NE????

IN NICI UN CAZ E INUMAN ,SI CRED CA AICI E PROBLEMA MAAAARE ,NU ME MAI IUBIM DELOC APROAPELE .

ISUS CIT TIMP A STAT PE PAMINT SI A PROPAVADUIT DE FIECARE DATA EL AMINTEA CA CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SA NE IUBIM UNII PE ALTZII.(TOLERANTZA,INTELEGERE,AJUTOR,ETC)

A SPUS ASA,,SA VA IUBITI UNII PE ALTII ASA CUM V-AM IUBIT EU,,
30 Dec 2006
oare de ce l-atzi sters???????????

jur ca nu-mi dau seama
23 Jun 2006
Am un vectra c 2003 si as dori sa cumpar 4 cauciucuri de la un prieten , pe cartea masinii scrie ca pot folosi ca latime 195 si mai scrie 215 .

Am gasit cauciucuri cu latimea de 205 si nu stiu daca sint recomandate (atentie) de producator ..

Am mare nevoie de ajutorul dv. CIT DE REPEDE POSIBIL .

Va multumesc din suflet.
10 Jun 2006
Am hotarit ca tre sa-mi iau motor si binenteles ca azi am fost si am inceput scoala de soferi,dar acum incep marile intrebari ce motor sa-mi cumpar,daca super sport sau enduro,cu e cilindree,ce marca si model.
Cred ca o sa [pot investi in motor cam 2000 maxim 3000 E.
9 Jun 2006
Va rog frumos domnilor moderatori sa lasati acest topic ,acel link era spre informare nu am nici o legatura cu el , este vorba despre masinile cu motoare pe motorina si nu de pornografie sau imoralitate.

Va rog sa va dati cu parerea despre masinile cu motoare pe motorina si pe benzina ,care considerati ca sint mai usor de intretinut aici in Romanica.
Last Visitors
iulian-52 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for iulian-52.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 04:47 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here