IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Alin93635 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Alin93635
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 28-November 06
Profile Views: 56*
Last Seen: 8th June 2007 - 10:06 PM
Local Time: May 16 2024, 09:06 AM
20 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Alin93635

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Jun 2007
Salutare!
Ieri am avut un accident cu masina (Fiat Punto) si dupa constatarea politiei concluzia a fost ca am fost nevinovat. Intrebarea mea: ma costa ceva la reparatiile masinii??e vorba de usa stanga spate sifonata serios precum si geamul. Vinovatul mi-a lasat copie dupa asigurarea lui RCA (Asiban). Politistul mi-a spus ca treb sa merg la Asiban si sa deschid dosar de daune. Eu am asigurare RCA la BCR Asigurari. Casco nu am! Dupa ce-mi fac constatarea cei de la Asiban imi aleg eu service-ul in care merg sa repare usa? Ce service sa aleg ??

Astept orice fel de inf de la cei care au trecut prin asta. La mine e prima data cand am accident in 4 ani de cand am permis!
Va multumesc!
5 Feb 2007
Salutare tuturor..

Am si eu o problema..Am un Punto din 2001 1,2 60 de cai,benzina.
De cateva zile se aude un zgomot ciudat la o anumita turatie a motorului Si atunci cand sunt intr-o treapta de viteza(orice treapta) si atunci cand stationez. Cand stationez ..daca accelerez putin..1000-1500 de rotatii(asta dupa ureke ca nu am turometru) se aude un zumzet sau mai bine zis un "bazait" metalic as spune eu. Zgomotul se aude doar la o anumita turatie..daca trec peste acea turatie nu mai "bate" nimic. Si tot asa in fiecare treapta de viteza...accelerez putin de tot ..se aude acest bazait...trec peste acel moment x...nu se mai aude nimic ciudat.

Zilele astea o sa-mi skimb distributia la masina...cureaua si rola. Ma bate un gand ca poate este vreun joc de la rola..sau dintii de la curea nu nu-si fac treaba..ma rog..ce sa zic...poate zic numai prostii...Sa ma scuztai dar nu ma pricep.

Credeti ca ar putea fi altceva.???Precizez ca nu am schimabat distributia niciodata...iar masina are 85000 de km...ma rog...nu se stie daca sunt reali...eu am facut 15000 km de cand am luat-o.
Aa...si inca ceva...exact cu o seara inainte sa aud acest zgomot am turat masina mai tare in treapat a 2-a..cred ca am ajuns la 70-75km /h intr-a 2...Aveam muzica la maxim...vb cu cineva din masina si nu mi-am dat seama..De obicei eu merg destul de atent cu ea..dar atunci mi-a "scapat" putin piciorul..
Astept ceva sfaturi..
Va multumesc!!!
28 Nov 2006
Salutare tuturor....

Imi spune si mie cineva ce pot sa fac sa am lumina mai puternica pe faza scurta?Am un Punto din 2000 iar noaptea e criminal pe faza scurta.Pot sa pun niste becuri mai puternice ??De cati w blink.gif ??Un pret aproximativ...

Va multumesc!!! blink.gif
Last Visitors
Alin93635 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Alin93635.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2024 - 03:06 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here