IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Campan91213 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Campan91213
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Oradea (Bihor)
Birthday Unknown
Interests
Masini,Fotbal
Statistics
Joined: 1-November 06
Profile Views: 5*
Last Seen: 4th June 2007 - 01:51 PM
Local Time: May 7 2024, 12:57 AM
11 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo johnnyx_83
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Campan91213

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
4 Jun 2007
Va salut pe toti.Am si eu o problema.Masina este un A4 1.9 TDi 131 CP din 2002.Pana ieri totul a fost bine, de azi dimineata, cand am mers sa-l duc pe frate-meu la aeroport la Arad (eu sunt din Oradea), am observat ca indicatorul de temperatura de la apa nu creste, de obicei crestea pana la 90 de grade si statea acolo, acuma ba statea la 50, ba crestea pana la 70, iar scadea, se tot joaca acolo, creste, scade, dar nu trece de 80, la 90 nu ajunge, si nici nu sta fix, acum e la 80, imedita coboara la 50.Eu am intrebat pe un baiat mecanic si mi-a zis ca s-ar putea sa fie termostatul de la motor de vina, si ca ar trebui schimbat.
Voi ce parere aveti, a mai patit cineva asa ceva, e vre-o problema daca mergi asa cu masina ( baiatul respectiv mi-a zis ca nu e problema, doar ca daca nu se incalzeste motorul, consumul e mai mare)?
Si daca totusi e termostatul, are cineva idee cam cat costa?
Va multumesc anticipat.
Cu stima, IONUT.
15 Nov 2006
Va salut.
Vreau sa va intreb cat costa o grila fata la un AUDI A4(e spoiler-ul de sub bara din fata, aia de plastic, de culoare gri) din 2001/2002, motor AWX?
Si-a agatat-o frate-meu si vreau sa stiu cat costa, macar aproximativ.
Bara nu are nimic, doar spoiler-ul ala de culoare gri de sub bara, pe partea soferului, s-au rupt cateva urechiuse la ea, deci, de pus la loc nu se poate, ca am fost la un service deja si nu se poate pune la loc, doar eventual lipita temporar.
Astept raspunsurile voastre, si va multumesc anticipat.
3 Nov 2006
Va salut.Ma gandesc sa imi iau un AUDI de 101 CP(desi eu imi cautam doar de 131 CP), si la care as vrea sa-i fac o remapare.
Eu vreau sa va intreb daca cineva de aici de pe forum are un AUDI A4 remapat, si daca da, ce putere initiala a avut, si cat are acuma, cum se comporta masina.
Pe mine ma intereseaza ce riscuri sunt(nu ma intereseaza daca, creste consumul de combustibil, desi la unii zic, ca le scade, desi mie mi se pare normal ca din moment ce ai putere mai mare, sa ai si un consum mai mare de motorina cand folosesti acea putere in plus pe care ti-o da remaparea), cat de mult uzeaza motorul aceasta operatiune, daca e posibil sa pice turbina, adica cam ce riscuri mi-as asuma.
Si va mai intreb daca cineva din Oradea are un Audi A4 de 101 CP, si cum se comporta, cat de fiabil e motorul(ca am auzit ca cele de 131 CP, sunt mai bune decat cele de 101 CP, astea fiind bineinteles puterile date din fabrica, nu prin tuning), si daca cineva din Oradea si-a facut chip tuning, si daca da, unde si la cine(ca daca ar fi sa-mi fac, nu mi-as face la oricine).
Va multumesc anticipat, si astept opiniile voastre.
Respect pentru toata lumea.
1 Nov 2006
Salutari la toata lumea.Sunt nou pe aici(ca si postari pe forum, ca discutiile le urmaresc de luni intregi), si v-as ruga sa ma ajutati putin.
Vreau sa imi cumpar un A4, si un prieten pe care l-am rugat sa imi caute masina, mi-a zis ca maine intra in tara un A4 din 2003 plin, negru, 131CP, 2CLIMATRONIC, Jante, Geamuri electrice fata, ABS, ESP, 103 000 KM.
Pretul este de 14 500 EURO cu tot, mai ar ramane doar sa-l inmatriculez.
Maine cand vine masina ma duc sa o vad, dar vreau sa va intreb:
1. pretul este corect, e prea mare, e prea mic?
2. ce ar trebui sa verifc la masina(o sa-i verific VIN-ul, o duc la un tester, si sa se uite un mecanic sub ea, altceva ce ar mai trebui?)
In caz ca nu iese, imi gasesc un A4 pana in 14 000-14 500 EURO si pana in 130 000KM.
Va multumesc anticipat, iar daca am postat in loc gresit, rog adminii sa ma scuze.
Last Visitors
Campan91213 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Campan91213.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2024 - 06:57 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here