IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
calin89609 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
calin89609
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 11-October 06
Profile Views: 195*
Last Seen: 18th January 2007 - 06:01 PM
Local Time: May 18 2024, 12:31 PM
6 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

calin89609

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Jan 2007
Service-ul de la noi din oras a luat decizia ca sa nu lase posesori autovehicolelor sa intre sa vada cum lucreaza mecanici la masina proprie.Care o fii logica???Ma gandesc (fara malitiozitate) sunt prea slab pregatiti si sa nu radem de ei, sau sa nu ne luam de viata lor ca sunt habarnisti si sa aiba si binecuvantarea patronului.Iti vine sa :boxing: :boxing: :boxing: sau si mai rau :minigun: :minigun: :bandit: :bandit: :bandit:
Ce am patit cu ceva timp in urma cand aveam vechea masinuta(dacie care avea si ea o varsta).Am dus-o la ei mi-au spus un pret mare peste 5 milioane ca ma costa reparatia ,ma rog am acceptat, au luat-o au facut ce au facut, au schimbat si ce trebuia si ce nu .Le-am spus in mod special aveti grija si de aprindere.Aprindere s-au facut.Cand mi-aduc aminte parca m-apuca iar... :boxing:
Am mers cred nici 200m si acolo a ramas.Chinuit ...pppr,pppr acolo a ramas(pe marginea drumului, ma rog am tras-o un pic).Ma zic din cauza frigului o fi facut dop de ghiata sau s-o fi terminat benzina.Si nu m-am intors sa le dau cheile si sa le zic spalati-va cu ea pe cap .Am lasat-o acolo am mai adus benzina cand s-a mai incalzit vremea(dupa vreo 3-4 zile),zic cine stie?Cand s-a mai incalzit ,ce sa plece trage de ea nene de ziceai ca atunci decolez si nimic... wallbash.gif
Ma duc acolo le spun care e treaba si pana la urma trimit o masina de tractare si omul care tracta imi spune ca nu mai are rost sa o ducem la service ca motorul e praf.Ma rog cred ca au vorbit intre ei ca mecanicul cu pricina nu s-a deranjat sa vie la fata locului.Ma rog motorul nu era el grozav dar zic eu ca e o chestie de prestanta in locul mecanicului cu pricina eu cand venea omul saream pe el(avand in vedere ca masina nu a fost departe de service si a vazut-o toata lumea) sa rezolv masina ca banii i-am luat, si sa arat ca nu-s bata cu ochii.
Ma rog am dus-o langa bloc dezamagit de ce mi-a zis asta.Cunosteam un mecanic care lucra privat la el in garaj ii spun care-i treaba ii spun ca as vrea sa scap mai ieftin cu un set de segmenti(sau cel mult un set motor) sa ma mai pot misca si eu ceva vreme pana imi iau alta.Omul imi spune sa-i dau o suma (vreo 100.000 parca deci nimica toata) sa ii faca compresia,si ne intelegem dupa aceea.Ma chiama dupa cateva zile imi spune sa iau masina ca nu are nimic(ma rog s-a ocupat el de aprindere) si ca nu are rost sa ii fac segmentare ca pot rula cu ea buna bucata de timp.Culmea ca nici nu imi ia nimic(ma rog i-am dat eu dupa ceva vreme ceva) fiindca omul e meserias nu ca astia incurca lume.Si am mers cu ea fara probleme pana am luat-o pe cea noua.
Si pe tipi din astia vor sa mii ascunda patroni,... pai ce fac astia nene, imi fac praf Loganu cat ai zice "peste" si nici nu-i vezi ce fac wallbash.gif .
Nu mi-e teama ca Loganul e rau??? mi-e teama ca dupa ce se termina garantia, vine pe mana la tipi din astia habarnisti care nu stiu ca trebuie sa pui presa pe pivoti, ei stiu ca merge si cu ciocanu ,dai tare ca merge...si nici nu va fii nimeni langa ei sa le spuna cum trebuie s-o faca :rant:
12 Oct 2006
Bine v-am gasit!
Mi-am luat de 3 luni de zile un Logan 1.5 dci.Pana acum toate bune si frumoase ,consumul super asa cum e trecut in cartea tehnica.
Care e problema mea?Eu l-am spalat tot cu peria si apa la greu.La masina dinainte nu ma uitam eu la asa ceva ca avea si ea biata o varsta biggrin.gif biggrin.gif .Dar uitandu-ma la ea(la cea noua) in lumina soarelui(dupa 3 luni) parca se vad multe "zgarieturi " foarte fine(sa fie de la perie??? blink.gif blink.gif blink.gif ) .Si ma gandesc in timp sa nu-si piarda luciul ?Voi cum face-ti ?
Multumesc
Calin
P.S.Ar trebui sa folosesc un anumit detergent?si s-o inmoi inainte de-a o spala??
Last Visitors
calin89609 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for calin89609.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2024 - 06:31 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here