IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
laur71 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
laur71
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Slatina
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-October 06
Profile Views: 207*
Last Seen: 3rd April 2011 - 01:12 AM
Local Time: Apr 28 2024, 10:38 PM
37 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

laur71

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
13 Oct 2007
La revizie am sesizat ca am un zgomot la climatronoic. Au zis ca e ceva simplu si se rezolva repede. Daca am inteles eu bine, este vorba de un motoras din instalatia de climatizare.
Imediat cum am plecat din service, a reaparut zgomotul. Se aude ca un releu de semnalizare dar zgomotul este mai infundat. Undeva in centrul bordului, se aude si cu motorul oprit, doar cu contactul pus. Daca se opreste climatronicul din buton, nu se mai aude nimic, de asemeni si daca e muzica pornita, zgomotul este usor acoperit.
A mai avut cineva aceeasi problema la Octavia Tour?
6 May 2007
Instalatia de climatizare nu mai face frig suficient.
Daca il reglez pe 22 face la fel de frig ca si la 18 grade.Indicatorul de temperatura de pe climatronic arata la fel ca si cel din bord, ieri la prinz arata 28 grade si totusi reglat pe 22 grade era destul de cald in masina.Nu se pune problema de timp de realizare a temperaturii ca am mers continuu mai mult de 3 ore si in modul auto ventilatorul mergea la turatie maxima fara sa scada in timp.
Inainte de acest defect se vedea clar diferenta de temperatura daca il reglai mai jos de 22 grade acum la minim sau oricum nu este diferenta, este ceva mai binisor decit cu el oprit.Daca era mai cald afara era mai grav...
19 Mar 2007
Am verificat nivelul de ulei si am constatat ca a scazut cu 2mm sub zona hasurata de pe joja.
Recunosc ca am verificat foarte rar nvelul de ulei, si ca am cam incercat-o de citeva ori la viteza maxima citeva minute, cit a fost posibil, si ca am urcat-o pe drum de munte destul de greu la peste 1800m si la coborire am mers mult in frina de motor.
Stie cineva cu ce ulei (tip si marca) se poate complecta la motorul de Octavia Tour 1,9TDI, desi are decit 7400km vi se pare normal sa consume atit?
24 Feb 2007
De curind am schinbat CD de pe masina , un Vieta dat de dealer , cu un altul Sony , cablurile de alimentare si boxe sint mai scurte cu 10 cm decit la vieta , si din cauza asta cred ca am o problema. Firele stau acum mai intinse cred, sau le-am deranjat cind am incercat sa pun mufele de conexiuni in bord si acum se intrerupe boxa din stinga fata cind deschid usa si se remediaza numai cind se inchide usa si trebuie dupa sa inchid cd'ul si sa-l repornesc.
Stie cineva daca intre cupla (mufa) din usa si cea din bord catre cd mai este o alta conexiune? pentru ca am incercat sa refac conexiunile crezind ca nu sint bine fixate , dar nu este nici o problema.
14 Feb 2007
I-mi cer scuze in primul rind, mesajul de mai jos a fost postat din greseala la "Cotiera Skoda Octavia 1".Il pun din nou aici cu unele mici modificari.
M-ar interesa daca cineva care a montat Tempomat pe O tour 1,9 TDI 90 CP, a sesizat o diferenta la consum in bine sau in rau.
Un prieten a montat pe O2 1,9TDI 105CP si dupa un numar relativ mic de km crede ca totusi ar avea un dezavantaj privind consumul de motorina un pic crescut.
Avind in vedere ca m-ar interesa sa montez si eu , as vrea mai multe amanunte in acest sens.
De asemenea ce s-ar recomanda pt senzori de parcare cu distanta minima incepind de la 20cm cu oglinda , fara sa o dau jos pe cea originala, sau daca sint alte variante.
Multumesc!
Last Visitors


4 Oct 2007 - 0:35

Comments
Other users have left no comments for laur71.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th April 2024 - 09:38 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here