IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
vladimir89195 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
vladimir89195
sofer incepator
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 7-October 06
Profile Views: 3*
Last Seen: 23rd August 2007 - 12:01 AM
Local Time: Apr 26 2024, 03:18 AM
13 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo vlady100k
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

vladimir89195

Membri

*


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
12 Nov 2006
Zicea un nene - "te bucuri de masina cand o cumperi sau o vinzi, in rest iti dai pumni in cap" arigato.gif
In fine, m-a busit unul din blocul de vis-a-vis in spate si mi-a spart o bucata din stop-ul spate stinga si a zgariat un pic aripa tot spate. A ramas ca imi da el bani de reparatie, ca era grabit si nu avea cum sa ajunga la politie in dimineata asta, asa ca mi-a lasat 2 milioane si daca mai e nevoie a zis ca imi mai da.
Deci, nu s-a spart nimic electric, nici un bec, doar bucata de plastic transparent colorata e ciobita. Se poate sa gasesc de cumparat doar partea aia? Unde gasesc un magazin de piese fiat care sa nu ma arda la buzunar?
11 Nov 2006
Deci... cumpar filtru aer, filtru ulei si ulei, gasesc un service sa le schimb pe toate astea, si ma duc. Bun... doar ca totul decurge bine pana cand mecanicul observa ca a curs pe jos vreun litru de ulei de abia schimbat. Curgea pe la filtru. Il da omul jos si il compara cu cel vechi : garnitura de la asta nou e mai subtire cu 6 mm cica, d-asta curge ulei. Vine si seful de service, le zic ca filtrul asta l-am luat pe comanda de la magazin de langa Unirea, iar el zice sa verifice din nou prin programul de cautare. Ii dau talonul, iar dupa cateva minute se intoarce si spune ca programul de cautare tot tipul asta de filtru de ulei indica. blink.gif
Deci... am luat teapa cautand un filtru mai ieftin. Am vorbit cu nenea de la magazinul de unde l-am cumparat si a zis ca o sa imi returneze banii. Oricum, pentru ca era tarziu si astia de la service nu mai puteau da comanda de un filtru, am ramas cu filtrul vechi... ceea ce ma oftica peste masura. In fine, daca il schimb mi-e ca il schimb cam degeaba acum... Voi ce ziceti? Sa schimb filtrul vechi (cred ca are vreo 20de mii de km), sau sa il mai las cam 7000km?
29 Oct 2006
Salut. A venit si momentul in care trebuie sa schimb filtrele si uleiul la Punt-ul meu din 2002 luat de vreo 3 saptamani. Acum, nu stiu, in carte scrie ca e recomandat ulei Selenia 20k, iar altii zic ca e mai bun Castrol sau Aral. Va intreb pe voi, detinatori de fiat-uri care merge cel mai bine.
Apropo, are 45 de mii de km, si ultima revizie o are la 30 de mii parca.
Multam fain biggrin.gif
8 Oct 2006
Salutare tuturor. De acum cateva zile mi-am luat prima masina biggrin.gif - un Punto 1.2 v8 din 2002 pe benzina. La doar 44mii de km merge super, totul e ok, doar reflectoarele de ceata nu merg (nu se aprinde senzorul pe bord).
vroiam sa intreb : ce benzina e de preferat sa pui? din manualul celor de la fiat am inteles ca e bine benzina fara plumb cu cifra octanica mai mare de 95. E mai bine sa pui 98?

Si inca ceva: trebuie sa schimb filtrele si uleiul. Unde se vand filtre ieftine, si ce tip de ulei trebuie sa pun?

Multumesc frumos biggrin.gif
Last Visitors
vladimir89195 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for vladimir89195.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th April 2024 - 09:18 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here