IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
cosmin - constantin88637 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
cosmin - constantin88637
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Iasi (Iasi)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 30-September 06
Profile Views: 120*
Last Seen: 12th June 2007 - 08:33 AM
Local Time: May 16 2024, 02:04 PM
52 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

cosmin - constantin88637

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
26 Feb 2007
Salut , si bine v-am regasit . Problema care am avut-o m-a pus pe ganduri si poate imi explicati voi ce s-a intamplat: in zilele astea cu -20 grade am circulat cu masina, bun toate bune si frumoase, ieri dim am pornit am facut un drum scurt (circa 2 km ) iar la destinatie treb sa dau bateria jos sa o pun pe o dacie sa o porneasca " ne-a omu ", cand ridic capota sa constat ca toata partea stg a motorului( pe partea bujiilor) era plina cu ulei, ba chiar imi sarise pana-n capota, acuma eu am sters totul, am scos furtunul care intra in filtru de aer ( m-am gandit ca poate s-o fi facut vreun dop ceva, de era asa presiune ) totusi nu stiu pe unde a sarit atata ulei :-?? ( cred ca pe la joja ) astazi am circulat cu ea dar nu s-a mai repetat spre bucuria mea, acum ce sa fac ? sa mai astept sa se incalzeasca si sa pun furtunul la loc, sa merg asa in continuare :-??
Cosmin :wave:
21 Jan 2007
Salut,... o nuoa problema, o noua rugaminte la voi baieti sad.gif. Cand am achizitionat Ladita eram foarte multumit de dirctia ei, mergea foarte usor si era foarte sensibila , dar dupa un an de zile a inceput sa mearga f greau faceam bicepsi la ea, iar cand am vrut eu sa fac o reparatie capitala am luat si un set de capete de bare + baraaia care le uneste, le-am montat ca sa aflu cu stupoare ca acuma directia merge si mai greu, mecanicul meu mi-a zis ca treb reglata din capete de bare am desfacut si bagat capetele de-mi ieseau ochii, intr-un final : masina trage dreapta tarishor mai ales la calcarea franei ma rupe trage volanul dreapta ( ma iau la bataie cu el smile.gif )bine aici sa zicem ca tre sa mai scoatem capatul de bara dreapta dar totusi dece se misca asa greu volanul nush parca e fix, tzapan, ma gandesc sa nu fie din caseta, cum pot verfica caseta de directie sau poate trebuie sa o ung nush ce sa zic, pai dacia lu tata invart volanul cu o mana :evil: , dar imi este ciuda ca stiu ce bine mergea cand am luat-o, apoi intr-un an sa se intapanesca asa de tare, am crezut ca daca i-am schimbat cap. d bara voi face ceva dar cred ca mai mult am imbulinat-o, am mai crezut ca sunt piesele noi dar deacuma s 3.500 km de cand le-am pus shi tot asa merge. Vreun sfat Horica :pray: sau voi baieti care va pricepeti, va rog mult :wave:
17 Jan 2007
Salut !!! Bine v-am regasit, nu stiu cum am reusit dar am ars motorasul ala de la tzasnitoarea stergatoarelor, cred ca am uitat sa pun apa si l-am ars, dar nu stiu unde gasesc, modelul meu de lada are borcanul unde pun apa, altfel ca la celalalte lada pe care le mai stiu adica, motorasul asta de care vb. este undeva unde borcanul este scobit in lateral, si este f mic, ca la modelele astealalte este sus la capac. Nu stiu, daca as cauta de la alte modele de masini oare s-ar potrivi, ca din greseala am vaz cum e la opel vectra si se aseamna f mult dar nu am incercat, vroiam sa stiu si parerea voastra.Multzumesc biggrin.gif
14 Jan 2007
Salut, si La multi ani!, s umpic suparat pe consum , am motor de 1.3 pe curea si imi papa cam 13l/100, intradevar drumurile care le fac eu, s scurte 2-3 km, si mai tot timpul merg cu socul tras, ca nu apuca motorul sa se incalzeasca si eu deja ajung la destinatie.Oricum as vrea sa mai aud si alte consumuri, de exemplu ziceti-mi afara cat va ia, ca sa-i fac si eu la a mea un experiment afara, ii pun o st de 2l si vad cat merg cu ea. Am oprit pe un baiat cu o Lada si el imi " vindea fluturi" ca a lui ii ia 9 in oras....., si de aceea s tare derutat in legatura cu consumul.
17 Dec 2006
Salut ALL, ce mai faceti, pregatiri de sarbatori biggrin.gif......... , mai baieti am o problema la electromotor " mai speciala" . Cateodata dimineata, vreau sa pornesc, nimik, nu invarte deloc numai un " clink " se aude, si stau shi incerc si incer de vreo cateva ori si pana la urma o ia , bine daca ar face asa de fiecare data, schimbam bendixu si lamurim problema, dar de ce va cer eu parerea, dupa ce reusesc sa o pornesc dimineata, pe tot parcursul zilei nu mai am probleme, pornesc la sfert smile.gif)), si nu pot sa-mi dau seama dece dimineata nu vrea si dupa aia in cursul zilei, cu pauze de 4-5 ore, nu mai am probleme, asa si inca un indiciu, se poate sa vreie dimineata, dar cum am si eu probleme si nu prea stiu sa pornesc o lada ma refer la socu tras la maxim si tot asa, imi invarte si nu reusesc sa pornesc, apoi cand vreu iar sa pornesc moare de tot numai "clink " nu invarte de loc, ma gandesc sa fie bateria dar nu cred, caci dupa ce ma chinui umpic pana la urma invarte
Last Visitors


3 Jul 2009 - 1:22


30 Apr 2009 - 17:16

Comments
Other users have left no comments for cosmin - constantin88637.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2024 - 08:04 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here