IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
ovidiu86744 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
ovidiu86744
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Iasi (Iasi)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-September 06
Profile Views: 134*
Last Seen: 15th September 2007 - 08:54 PM
Local Time: Apr 29 2024, 05:17 AM
106 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

ovidiu86744

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Aug 2007
Cateodata dimineata la pornire , nu in fiecare zi, porneste balbait si se aud detonatii motor , dar daca accelerez un pic totul revine la normal.
Precizez ca am abia 30000km cu masina(noua).

Daca aveti opinii puneti-le aici va rog.
29 Jul 2007
Buna ziua tuturor. In 16000E ce ma sfatuiti sa iau? Eu tind spre o masina noua, dar in banii astia sunt o groaza de tentatii sh. destul de bune si bine dotate. Daca vreti sa dati un sfat si nu sterg moderatorii topicul va multumesc anticipat.
10 Jul 2007
La Aveo se merita 1600E in plus ca sa pun cutie automata? Am inteles ca sunt fabricate de Aisin care sunt cei mai buni.Va rog cei care aveti asemenea cutii dati-va cu parerea.
Multumesc anticipat si precizez ca masina e pentru sotie.
19 May 2007
Anul trecut un prieten din neatentie a provocat un accident. A lovit un Renault 21 din 80siceva si a avut ghinionul ca harbul apartinea unui avocat care l a dat in judecata. Saptamina asta a primit sentinta tribunalului
-14000ron pentru daune aduse masinii
-1450ron daune pentru perioada in care nu a putut folosi masina
-1600ron cheltuieli de judecata

Acum domnilor sunt eu nebun sau au luat o pe aratura astia care se cred judecatori (eventual si impartiali ). Pai nici daca vindea harbul de 4 ori nu lua atatia bani pe el .
Asta apropo de judecatoarea aia beata care a provocat accident si injura politistii dar toti au sarit sa o apere si maimutoiul ala care e seful ei a spus ca din cauza emotiilor a procedat asa. HALAL JUSTITIE


:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
10 Sep 2006
Iata ce am patit la RAR. Mam dus cu noua mea masina (Fiat Albea) pentru identificare si omologare si un cap patrat de acolo a vrut sa vada seriile masinii . Seria sasiu a gasit-o dupa zece minute de cautari dar cea de la motor nu. Doi oameni s-au invartit pe langa si pe sub ea un sfert de ora degeaba si m-au trimis la Fiat sa gaseasca ei seria . La reprezentanta o ora au transpirat aia pe langa masina degeaba si m-au trimis la service.
Acu sa vedeti minune ca seria era ascunsa sub scutul de la sonda lamda si ca sa dea scutul jos trebuia deconectata sonda (lucru nerecomandat) plus trebuia dat jos radiatoarele.Cand am auzi am zis ca innebunesc si nu am lasat decat sa desfaca suruburile de la scut si sa traga putin scutul si abia se vedeau primele trei cifre si nu va inchipuiti ce scandal a fost la RAR ca sa accepte doar acele litere.
asa ca cand ve-ti fi intrebati la ITP de serie motor sa vad pe unde scoateti camasa ca am inteles ca la revizia de 2 ani obligatoriu verifica seriile , ca acum masina fiind noua ii cred pe cuvant pe producatori
ASA CA DRAGII MAI MULT NOROC LA I.T.P. blink.gif
Last Visitors


10 Oct 2009 - 17:10

Comments
Other users have left no comments for ovidiu86744.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 11:17 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here