IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Ciprian86626 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Ciprian86626
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 7-September 06
Profile Views: 369*
Last Seen: 28th April 2011 - 07:50 PM
Local Time: Apr 27 2024, 03:35 PM
165 posts (0.03 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Ciprian86626

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
23 Mar 2011
Am un outback XT (adica 2.5 turbo) 2006 in stare deplorabila. Trebuie inlocuite amortizoarele, vreo 3 bucsi pe roata (daca intram in detalii le pot spune, le am pe constatare). Are scurgeri la caseta de directie. Are usa spate stanga infundata (probabil de inlocuit) si bandourile de inlocuit. Trebuie revopsite bara fata si aripa dreapta fata. Nu are nici anvelope.

Toate astea sunt rezolvabile destul de simplu insa am doua probleme carora nu le da nimeni de cap: ventilatorul functioneaza permanent si apare un suierat (mai degraba ca un zgomot de polizor, desigur infundat) despre care se spune ba ca e de la cutia de viteze, ba de la turbina. Eu nu cred nicio versiune (a turbina nu suna, iar daca era din cutie se agrava, or eu merg asa de un an cu ea). Nu am vrut sa mai bag bani in ea pana nu rezolvam astea doua probleme, lucru pe care nu l-am reusit.

Pentru mine a devenit destul de frustant si nu mai gasesc nicio logica cu toata pasiunea ca eu sa stau sa downladez scheme electrice de pe infotech.subaru.com sa ma duc cu ele la mecanici sa vad daca cumva gasesc o rezolvare. E clar ca Subaru e o firma mica, regionala care se inchina la mama Toyota si nu prea vad un motiv sa ma mai leg la cap cu ei. Dar poate pentru pasionati mai conectati la domeniul auto XT-ul asta e o optiune.

Ca plusuri (ma rog) am inlocuit kit ambreiaj, volanta, diferential central, tiranti spate si am facut distributia. Plus 2500 taxa de prima inmatriculare si omologarea individuala (nu cred ca mai exista alta in tara). Masina are vreo 75.000 mile. Si istoria masinii e ok eu am luat-o personal de la primul proprietar, o americanca stabilita la Berlin, in momentul de maxim romantism Subaru.
14 Dec 2009
ca sa nu credeti ca una doua intreb pe forum la fiecare ciripit va spun din start ca in ultimele doua luni am dat cutia jos la outback de 4 ori. e drept, doar de trei ori a avut legatura cu ambreiajul

prima data am schimbat kitul si volanta. cu acea ocazie a cazut din cutie o bucata de metal care s-a dovedit a fi un colt din diferentialul central. asta a picat si el la scurt timp. dar asta e alta poveste.

dupa ce am schimbat kitul de ambreiaj si volanta au inceput doua probleme: masina avea un huruit (ca zgomotul cd-ului care se invarte in aparat) si, in anumite conditii, decupla cu intarziere. adica daca masina curge usor intr-antaia si calc frana si ambreiajul are o intarziere in decuplare si masina se zguduie. de asemenea la pronire daca merg cu ambreiajul patinat tremura din toate incheieturile.

pe chestia asta am mai dat cutia jos de doua ori. odata au uns furca si a doua oara au schimbat-o (nu am inteles de ce in conditiile in care schimbat kit si volanta a fost vreo 8500 ron de ce nu au schimbat si furca de 300 de ron de am mai dat cutia jos de inca doua ori). sper macar sa nu mai apara huruitul ala acum.

dar am ramas cu ambreiajul lipicios. black out total pe problema asta la SMT. nici nu s-a rezolvat nici nu am primit vreo explicatie, nici cel putin "habar nu avem". asa ca desi am prierdut nu stiu cate ore m-am apucat tot eu sa caut pe internet. si, surpriza, chiar se intampla

Sometimes the problem is not with slipping, but with sticking. If your clutch won't release properly, it will continue to turn the input shaft. This can cause grinding, or completely prevent your car from going into gear. Some common reasons a clutch may stick are:

Broken or stretched clutch cable - The cable needs the right amount of tension to push and pull effectively.
Leaky or defective slave and/or master clutch cylinders - Leaks keep the cylinders from building the necessary amount of pressure.
Air in the hydraulic line - Air affects the hydraulics by taking up space the fluid needs to build pressure.
Misadjusted linkage - When your foot hits the pedal, the linkage transmits the wrong amount of force.
Mismatched clutch components - Not all aftermarket parts work with your clutch.


poate s-au gandit la toate astea si nu mi-au spus mie.

am facut eu tot felul de teste si singurul simptom pe care pot sa il reproduc oricand este asta: pe liber daca calc frana la maxim si apoi ambreiajul se aude un tacanit pe la 2/3 din cursa ambreiajului si se simte si in pedala de frana.

la forester unde am schimbat de curand kitul nu am niciuna dintre chestiile astea.

ati mai patit asa ceva?
24 Sep 2009
oare kiturile performance pentru impreza or merge si pe outback? (am intrebat la producator dar nu mi-a raspuns pana acum. e vorba de sachsperformance, costa aproape 1000 e si le livreaza gratuit in europa pana la 30.09.09). sau stie cineva daca exista astfel de kituri pentru outback? nu caut ceva extrem, doar ceva mai rezistent ca alea stock. thx

si oare e prea mult sa intreb si de discuri fata? alti producatori in afara de brembo (ca sa imi largesc aria de cautare)? thx din nou
11 Aug 2009
aveti asa ceva? intreb in speranta rolleyes.gif ca e o problema uzuala, si ca pot afla: fie nu se rezolva, fie are o cauza des intalnita. plec in concediu, o sa am autostrada destul de multa si deja ma gandesc cu groaza (sper sa fi fost totusi de la un cablu pe care l-am strans intre timp ca senzatie nu a fost sigur).
3 Jul 2008
am o vitara din 1997 de care nu vreau sa ma despart. am bagat bani in ea cat a trebuit, am mers in special la servisul de la reprezentanta. Ideea e ca e cam peste mana iar ultima oara nu mia aveau electrician deloc. Are cineva un service la care merge cu suzuki sau a auzit de vreunul? In principal ma intereseaza pe partea electrica. Sau macar un service serios. Merci.
Last Visitors


23 Feb 2012 - 15:18


28 Jul 2011 - 19:00


19 Oct 2010 - 11:25


11 Apr 2010 - 22:52


8 Feb 2010 - 9:06

Comments
Other users have left no comments for Ciprian86626.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th April 2024 - 02:35 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here