IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
gigi85486 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
gigi85486
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Iasi (Iasi)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 24-August 06
Profile Views: 23*
Last Seen: 22nd October 2006 - 10:05 PM
Local Time: Apr 28 2024, 06:29 PM
3 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

gigi85486

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
25 Aug 2006
Mi-a placut foarte mult noul accent si , cu eforturi financiare deosebite (pentru mine), am achizitionat masina in luna iulie de la casa auto iasi. Prea multe detalii de la dealeri referitor la masina nu am primit ca nu prea stiau, in afara de ce scria pe oferta format A4. Ba au zis ca in varianta de baza are cotiera spate si nu are, dar asta nu mai conteaza, e ceva minor . A...mai era chestia cu pretu', cu plata la extern , cu cursu euro din ziua platii la extern, lucruri pe care le-am aflat dupa plata avansului, si binenteles incertitudinea asupra zilei cind vei primi masina.

Am facut prima mie de km si am fost la revizie, s-a constatat ca masina pierde ulei (necesar inlocuire semering palier) , las urme prin toate parcarile, au trecut trei saptamani de atunci si semeringu tot n-a venit . Am tot sunat la ei si mi s-a spus sa imi cumpar ulei de motor cum scrie ca mi-au pus la revizie si sa mai completez daca scade pe joja.

Acum am 2000 km si de ieri(24.08.2006) mi-a aparut si un scartait pe partea stanga fata. Am sunat la service ( grup tester iasi) sa merg sa vada un mecanic ce are si daca mai pot merge si ma programat vinerea viitoare pe 1.09.2006 . Am intrebat daca mai pot merge pana atunci si a zis ca asta e de latitudinea mea. Asta e , poate pana vinerea viitoare vine si semeringu:) si oi vedea atunci ce piesa o mai gasi de inlocuit si cind o mai aduce-o....

Pe langa astea am un consum mult mai mare decat spun ofertele si cartea tehnica, si conduc economic totusi(90...100 in afara localitatilor), o folosesc ca sa fac naveta roman-iasi, odata pe saptamana . Consuma extraurban cam 8 litri cu aerul conditionat.

Pacat de aceste dezamagiri referitoare la fiabiliatea masinii si la modul de rezolvare a problemelor in garantie, pentru ca in rest masina e superba , asa cum mi-am dorit (confort, design, stabilitate, spatiu interior).

Am scris aceste randuri sa-mi spun si eu of-ul, nu stiu daca le citeste cineva sau daca le-am trimis unde trebuie, sau daca ajuta la ceva.....oricum asta este.

P.S. Dealerii mi-au spus ca pot monta orice alarma, cea mai ieftina (80 RON) ca sa pun inchiderea pe telecomanda si ca nu costa mult montarea ei in service . Mai tarziu, la service , am aflat ca nu monteaza orice alarma ci doar ale lor si montajul + alarma costa 700 RON , alta dezamagire ca sa zic asa...ca la banii asta am renuntat[color=blue][/color]
Last Visitors
gigi85486 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for gigi85486.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 12:29 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here