IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
onet_bogdan doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
onet_bogdan
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Cluj-Napoca (Cluj)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-August 06
Profile Views: 271*
Last Seen: 19th March 2008 - 10:01 AM
Local Time: Apr 19 2024, 08:58 PM
144 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

onet_bogdan

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Feb 2008
Am auzit o chestie interesanta de cateva zile si am zis sa intreb pe forum sa vad daca este sau nu adevarat.
Un prieten imi zicea ca si iarna daca pornesti aerul conditionat nu porneste compresorul (e logic dealtfel sa nu porneasca) dar ca totusi face dezumidificarea aerului di habitaclu. Am obserevat ca la relanti in mod normal imi consuma 0,6 l/ora (asha zice computerul) iar daca pornesc AC imi urca la 0,8 l/ora, deci ceva face...imi consuma mai mult...dar oare mai face si ce zicea amicul meu?
17 Dec 2007
Helou,
am nevoie de ajutorul vostru.
Boxa din usa stanga fata incepe sa bazaie si ma enerveaza. As desface eu usa dar din cate am vazut eu tot panoul este o singura piesa si nu m-as apuca de desfacut mai ales cu zapada si frigul de acuma. Stie cineva ce diametru au boxele de la Fabia (precizez ca este o Fabia din 2006 modelul imediat anterior noii fabia) in usile din fata?
Am cautat pe net si unii zic ca sunt de 17 cm alti ca de 16 cm, mai sunt care mentioneaza ceva inaltator ca daca nu imi da in macaraua de la geam. Am nevoie de o informatie corecta de la cineva care a vazut sau chiar a facut o inlocuire de difuzoare.
Multumesc anticipat.
26 Jun 2007
De cand tot urmaresc forumul acesta am observat ca sunt multi participanti din Cluj Napoca, sau cel putin din zona. M-am ghindit ca ar fii frumos sa ne intalnim si noi undeva la un schimb de pareri sau de ce nu o bere(fara alcool) smile.gif. Astept pareri.
18 Feb 2007
Salutare,

avand in vedere vremea umeda din ultima vreme am ajuns sa folosesc mai des si pe viteze mai mari ventilatorul de dezaburire, pus pe viteza 4 cu aerul pe zona rosie si dirijat pe geam. Totul e normal pina in momentul in care trec schimbatorul in treapta de mers inapoi cand ventilatorul isi schimba parca si turatie si felul in care suna...parca ar trece pe recirculare...initial am crezut ca se aprind 2 becuri in plus, se schimba consumul dar nu e de la asta...am aprins faruri cu pedala de frana apasata si nu se schimba nimik la ventilator...e suficient sa trec maneta in treapta de mers inapoi nu e nevoi sa ma si deplasez si suna altfel iar in momentul in care aduc maneta la puctul mort isi revine la sunetul normal. A mai observat cineva acest lucru?...E normal?
20 Jan 2007
Salutare,
nu cred ca sunt sigurul care isi intretine masina si care vrea ca totul sa fie luna si bec si de aceea am o intrebare. Cu ce va curatati plasticaraia din masina? Ma refer la panourile de la usi, consola centrala si alte piese de interior. Am incercat cu apa, solutie de geamuri, folosind carpa normala, carpe speciale, inclusiv burete si nu am reusit sa curat calumea din cauza ca e cu textura ca si coaja de portocala. Sterg si cand se usuca si iar apar petele.
Last Visitors


13 Mar 2008 - 14:57

Comments
Other users have left no comments for onet_bogdan.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 12:58 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here