IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
mihai83654 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
mihai83654
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
masini fotbal s.a.
Statistics
Joined: 31-July 06
Profile Views: 273*
Last Seen: 21st August 2007 - 01:38 PM
Local Time: Apr 16 2024, 05:00 AM
135 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo mee_shalake@yahoo.com
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

mihai83654

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
3 May 2007
Am fost la mare de 1 mai si am vazut o "droaie" de masini cu numere ce poarta insemnele UE in locul steagului Romaniei. Pe de alta parte am prieteni care si-au inmatriculat de curand masinile si au numere normale. In Bucuresti am vazut ca unele au puse stickere peste sigla RO. Este legal? Cand intra in vigoare schimbarea numerelor, pt ca stiu ca urmeaza sa intre dar nu este obligatorie.
5 Apr 2007
Ati patit careva la fel? E doar un incident sporadic? La un moment dat mi s-a parut ca scartaie doar cand persoana din dreapta poarta centura de siguranta.
Astept raspunsurile voastre...
10 Mar 2007
Mergeam zilele trecute inspre Buzau in la Sindrilita am fost semnalizat de soferi si am incetinit. Bineinteles era un radar intr-o dacie alba. Detectoarul meu Beltronics 795 nimik. Mai departe in localitatea urmatoare alta masina de politie tot cu radar.La fel au semnalizat soferii. De data asta sunt oprit. Eu stiam ca nu aveam viteza deci trebuia sa fie altceva. Ma opresc si imi spun ca nu aveam luminile de intalnire pornite (nu stiu cum s-a intamplat de data asta :evil: ca eu le pornesc mereu). De asemenea am primit amenda pt ca nu preschimbasem permisul auto. Si l-am intrebat pe politist daca nu cumva aveau radarul oprit. La care el zice, vezi domne, ne-am modernizat. Dar a mai zis si ca nu il pornesc tot timpul . Deci atunci nu era pornit. Dar a zis ca in satul anterior mai au o masina de radar.
Ce sa se fi intamplat? Sa fi fost oprite amandoua? Sau chiar au primit radare noi? Banda Ku este una ce se foloseste in Europa Occidentala. Sa fi sosit si la noi???
18 Dec 2006
Se pare ca incepand de zilele urmatoare soseste in sfarsit iarna. Va propun o discutie care sa cuprinda intrebari si sfaturi legate de adaptarea autovehiculelor pe timp de iarna. Si voi incepe eu cu prima intrebare:

1. Pana la ce temperatura functioneaza benzina? (Sunt tot felul de reclame cu motorina speciala pt iarna ce rezista pana la - 30' C. ) Benzina rezista pana la aceasta temperatura in mod normal?
27 Nov 2006
Salutare. Am fost in weekend acasa si tocmai am terminat rodajul la LOGAN. Masinuta e noua , si merge super pana acum . Am avut curajul (e prima mea masina) sa si merg pana la 150 kmh pe autostrada. Insa am observat ca de la 135 kmh in sus, incepeam sa simt trepidatii sau mai bine zis vibratii in volan. Nu mari, dar le sesizam. Adik spre deosebire de 120 kmh cand volanul se simtea la fel ca la 50 kmh, la 150 khm simteam vibratii in volan. E normal?
Last Visitors


16 Feb 2010 - 14:52

Comments
Other users have left no comments for mihai83654.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2024 - 11:00 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here