IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
_Theo_ doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
_Theo_
pilot
Age Unknown
Male
Craiova (Dolj)
Birthday Unknown
Interests
Masini
Statistics
Joined: 24-July 06
Profile Views: 336*
Last Seen: 14th November 2007 - 02:09 PM
Local Time: Apr 25 2024, 11:42 PM
362 posts (0.06 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo x.theodor@yahoo.com
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

_Theo_

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 Sep 2007
http://prosport.ro/image.php?imagine=0-610...pg&id=58060

Dacia Logan Pick-Up se alatura din 2008 familiei de modele Logan, familie care cuprinde deja o berlina, un break si o versiune utilitara. Produs la uzina de la Mioveni,
Logan Pick-Up a fost conceput pentru a raspunde asteptarilor unei categorii largi de utilizatori. Noul model este echipat cu motoare pe benzina sau diesel de origine Renault si preia baza rulanta a modelului Logan MCV. Dacia Logan Pick-Up dispune de o bena a carei lungime de încarcare este de 1,80 m si a carei sarcina utila este de 800 kg. In plus, cabina beneficiaza de un spatiu de depozitare cu volumul de 300 de litri.
24 Aug 2007
http://www.automarket.ro/stiri/verve-conce...iesta-5656.html

conceptul pastreaza noua tendinta de design introdusa de modelele, recent lansate, Mondeo si S-Max. Cu siguranta versiunea de productie care va fi prezentata anul viitor va pastra doar cateva elemente regasite pe Verve.

La exterior conceptul impresioneaza prin designul agresiv subliniat de grila fata foarte mare, eleronul atasat de portbagaj, blocurile optice spate de tipul LED si spoiler-ele foarte rotunjite. Noul concept impresioneaza si prin acoperisul panoramic vitrat care insa nu va fi regasit si pe versiunea de productie. De asemenea viitorul Fiesta nu va copia grila fata foarte mare si linia geamurilor care nu ofera o vizibilitate prea mare pentru locurile din spate.

Este de asteptat ca lungimea noii generatii sa fie tot de 3.90 metri, aceeasi cu a actualului model, insa latimea va fi probabil cu cativa centimetri mai mare pentru mai mult spatiu in habitaclu. La interior Ford pregateste un design inovativ al bordului, cu instrumente multi nuantate, dotari mai generoase si finisaje de calitate superioara.

Sub capota, Fiesta va imprumuta propulsoarele vechii generatii, cel mai probabil unitatea pe benzina de 1.3 litri si 60 de cai putere si motorul diesel de 1.6 litri si 90 de cai putere. Este de asteptat ca noua generatie sa primeasca si un propulsor 1.6 Ti-CVT capabil sa dezvolte 115 cai putere.
Last Visitors


18 Jul 2010 - 15:08

Comments
Other users have left no comments for _Theo_.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th April 2024 - 11:42 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here