IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Jeff doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Jeff
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Timisoara
Birthday Unknown
Interests
Masini, tuning
Statistics
Joined: 10-July 06
Profile Views: 521*
Last Seen: 5th August 2010 - 11:03 AM
Local Time: Mar 28 2024, 06:27 AM
169 posts (0.03 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo jefftdi
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Jeff

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
27 Feb 2007
Mi-am luat o masina superba in leasing. Un vis. Stau si ma uit la ea - e minunata, degaja putere, energie, echilibru. Ma uit la ea, fiindca e parcata. Si va mai sta mult asa. Motivul? Unicredit Leasing. O firma ce se respecta - mai mult decat isi respecta clientii.
E o masina scumpa. Nu lux, dar scumpa. Avansul a fost 11000 euro, rata lunara peste 800 euro, timp de 4 ani. O am dar n-o am. Nu am numere de inmatriculare. Nici nu voi avea, vreo 3-4 saptamani. Dar s-o iau de la inceput.
Cand iei masina noua, ai numere rosii, temporare, valabile 30 zile, pana iti vin cele definitive. Unicredit Leasing spune asa: masina nu se poate inmatricula pana nu avem fisa de inmatriculare stampilata de sectia financiara locala, dovada ca masina a fost declarata pentru impozitare. Autorizatia provizorie de circulatie mi-a expirat in 25 februarie (duminica). Joi (22 februarie) atentionez dealerul local Mitsubishi ca inca nu am primit nimic de la Bucuresti. Telefoane, agitatie, sambata primesc un plic prin curier rapid cu fisa de inmatriculare (necompletata) si instructiuni pentru luarea in evidenta financiara. Azi (luni, 26 febr) fuga la dactilograf pentru a bate fisa la masina, apoi la Primaria TM. Depus acte, primit un biletel, pe care scrie: termen de rezolvare - 28.03.2007. Raman blocat: - Cum, dom'le, astept o luna sa-mi puneti o stampila??? - Da, acesta e termenul standard! Sunati peste doua saptamani, poate e gata mai repede...
Acuma: inmatricularea isi are legile ei (la noi in tara). Primaria isi are mersul ei (in aceeasi tara). Firma de leasing isi face treaba cum si-o face. EU PE CINE DAU IN JUDECATA? Platesc leasing pe un bun pe care nu-l pot folosi.
In ce priveste Unicredit Leasing, am foarte multe adunate din cauza lor. Au fost foarte chitibusari in acceptarea dosarului de leasing - corect. Dar au intervenit si altele. Au vrut sa ma incadreze la un tarif TRIPLU de asigurare, motivand ca Mitsubishi EVO e masina de raliu :evil: Domnilor, e masina de strada, derivata dintr-o masina de raliu... Apoi, dupa ce am platit avansul (10000 euro), am plecat linistit intr-o delegatie, asteptand sa-mi ajunga masina. Am fost sunat: conform legilor noi, trebuie sa achit in cadrul avansului parte din taxa de 10% (masina non-UE), adica inca 1000 euro, altfel nu imi pot livra masina. Domnilor, dar sunt plecat din tara o saptamana, nu am cum sa achit, v-am platit deja 10000 euro! -Sorry, nu putem debloca masina pana nu se achita... Am sunat un prieten, care a depus in numele meu suma respectiva.
Apoi, am primit si facturile pentru prima rata (includeau si o gramada de diferente de curs, de majorari etc, trecem peste asta) - le-am primit in cutia postala, nerecomandat, dupa termenul de scadenta. Ceea ce a facut o domnisoara amabila sa ma si sune peste vreo 2 zile, ca "sa trimit copii dupa OP-urile achitate pe fax, or else..."
N-o mai lungesc, pe scurt, feriti-va de Unicredit Leasing. Atitudine de genul "sa ne luam banul, apoi potopul dupa noi".
PS: Multumiri dealerului local Mitsubishi, m-a ajutat enorm, fara el pierdeam timp, nervi si bani cu nemiluita!
PS2: nu am pile la Primaria TM, nici nu ma intrebati.
26 Dec 2006
Recunosc ca e "masina din vis", am ajuns sa strunesc un asemenea armasar cu ochi oblici. Nu am gasit informatii multe pe aici si ar fi fost pacat sa nu se mentioneze.
Un istoric destul de complet al modelului este descris aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_evo
Voi mentiona doar ca ultima versiune, EVO IX, se bucura de 280 CP la un cuplu de 400Nm, extrasi dintr-un motor turbo de 2L, 4 pistoane in linie. Masina se bucura de o reputatie impecabila in ce priveste stabilitatea in curbe si este rivalul direct al lui Subaru Impreza WRX STI.
Mai completati si voi.
7 Sep 2006
Pentru cine vrea sa treaca de la o dimensiune de jante la alta si vrea sa stie ce anvelope i se potrivesc, sau pentru cine vrea doar sa aiba anvelope mai late/inguste, sa stie ce combinatie ii trebuie.

http://www.tyresave.co.uk/tyresize.html

sau

http://www.205gti.com/techtyrecalc.htm

Ca sa stiti ce reprezinta fiecare parametru din dimensiunile unei anvelope: exemplu, 195/65 R16 inseamna latime anvelopa 195 mm, inaltime talon 65% din latime (=126.75 mm), diametru interior anvelopa 16 inch (406.4 mm).

Alt link util: http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
Last Visitors


18 Mar 2010 - 18:53


11 Aug 2009 - 15:54
NGZ


25 Nov 2008 - 8:49


7 Sep 2008 - 11:13


27 Mar 2008 - 13:27

Comments
Other users have left no comments for Jeff.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th March 2024 - 11:27 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here