IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Cezar81667 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Cezar81667
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Galati (Galati)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 5-July 06
Profile Views: 584*
Last Seen: 19th September 2007 - 03:36 PM
Local Time: Apr 16 2024, 05:25 PM
116 posts (0.02 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Cezar81667

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
13 Aug 2007
Fiind conducator auto relativ neexperimentat, mi-am cumparat o Dacie 1310 berlina, din 2000, motor pe injectie, second hand.
in prima saptamana am schimbat filtrul aer, uleiul si filtrul ulei, si am pus un litru antigel.
Dupa 4-5 zile, m-am dus la service sa-mi dreaga la incuietoare portbagaj, cand am sesizat ca antigelul era la cote minime. Am mai pus un litru.
Azi dimineata, antigel...ioc!
care-i cauza pricinii, de trebuie sa pun 1 kil de antigel la 1-2 saptamani? blush.gif
6 Jun 2007
Compania indiana Tata a depus o oferta pentru Daewoo Romania

Grupul Tata a prezentat o oferta pentru Daewoo Automobile Romania, a declarat luni ministrul delegat Iuliu Winkler in cadrul unei conferinte de presa la New Delhi, fara a preciza insa valoarea ofertei sau marimea participatiei, transmite publicatia online Autonews. Potrivit lui Winkler, reprezentantii grupului indian au inaintat o scrisoare de intentie pentru compania romaneasca.

Tot luni, presedintele Ucrainei, Viktor Iuscenko a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca tara sa este interesata de privatizarea Uzinelor Auto de la Craiova.

Tata, care controleaza producatorul Indian de automobile Tata Motors, se alatura unora din cele mai importante companii din domeniu, printre care General Motors si Ford, care si-au exprimat interesul pentru cumpararea Daewoo Automobile Romania, in timp ce chinezii de la Chery nu au mai facut nici un anunt legat de privatizarea Daewoo.

Uzina craioveana are in prezent mai mult de 4.000 de angajati si produce anual 25.000 de automobile, desi capacitatea este de cinci ori mai mare.

Statul roman, reprezentat de Automobile Craiova, a redobandit in august 2006 controlul asupra fabricii de automobile Daewoo, prin semnarea contractului de transfer de actiuni si tranzactie asupra creantelor intre Daewoo Motor Co. Ltd Coreea si Daewoo Automobile Romania.

Guvernul a decis pe 10 ianuarie 2007 infiintarea comisiei de privatizare a Daewoo Craiova, al carei presedinte a fost numit ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
9 May 2007
Tot cautand una masina second-hand si nefiind prea familiarizat cu domeniu auto-tehnic, am mai intrebat in stanga si dreapta, cunoscuti si colegi, cu privire la diferite marci.
90% din cei intrebati incep raspunsul cu : "si daca-ti cade pompa de injectie?" sau "daca-ti pica ......." etc. :argue: Si, evident, functie de gusturile fiecaruia, o anumita marca are pretul mai mic la piese de schimb fatza de toate celelalte
ceea ce inseamna ca la achizionarea unei masini trebuie sa ma gandesc, IN PRIMUL RAND la costul reparatiilor viitoare (eventuale). blink.gif iar nu la ce mi-ar place sau in care m-ash simti mai bine.

intrebarea-mi era: functie de experientele voastre, care marca ar avea costuri mai...suportabile, in caz de Doamn'fer!? arigato.gif
19 Apr 2007
Presedintele tarii, LEGAL ales de popor, a fost LEGAL suspendat de catre Parlamentul tarii, deasemenea LEGAL ales de catre popor.
Urmeaza:
1. Demisia presedintelui + alegeri prezidentiale anticipate!
sau
2.Referendum de pastrare sau inlaturare a presedintelui (de catre popor) + alegeri prezidentiale anticipate!
oki :angel:
deci, avem posibilitatea de a realege, Poporul, acelasi presedinte sau de a-l schimba anticipat.Dar...pe parlament, nu-l schimbam - tot in mod legal?
:ban:
28 Feb 2007
masina nationala romaneasca, care se modifica din 10 in 20 de ani
prima varianta Dacia 1100 - din care se mai gasesc variante in circulatie.
pasul 2 - Dacia 1300 - cu variatiuni (1310, Liberta, 1410..etc)
etapa III - Dacia Nova
etapa IV - Dacia SuperNova
pasul V - Dacia Solenza
cappo'd'opera - Logan
:angel:
intrebarea-mi pentru cei cu vechime in autoDACIA...care din modele romanesti poate fi considerat o marca fiabila si rezistenta uzurii morale si timpului?
Last Visitors
Cezar81667 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Cezar81667.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2024 - 11:25 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here