IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
bebeko doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
bebeko
pilot
47 years old
Male
Cluj-Napoca/Bistrita
Born Oct-26-1976
Interests
telefon - 0722487172
Statistics
Joined: 23-June 06
Profile Views: 524*
Last Seen: 11th February 2010 - 08:19 PM
Local Time: Mar 19 2024, 06:45 AM
263 posts (0.04 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo iliesliciniu
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

bebeko

Membri

*****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
27 May 2007
Buna,
in urma numeroaselor pareri exprimate pe acest forum ( si nu numai ), am ajuns la concluzia ca pentru masinuta mea ( Skoda Fabia ), cea ma buna configuratie ar fi sistem Hertz dieci DSK 165 pe fata si coaxiale Hertz dieci DCX 165 pe spate. NU am nevoie de amplificator.
Acum am o noua problema : care ar fi playerul perfect pentru acest sistem , dar care sa aibe si culoarea verde a display-ului/taste.
Am ajuns la 2 posibile solutii :
1. Pioneer DEH-P5900MP - http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...er/DEH-P5900MP/
2. Clarion DZX-379RMP - http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_M...rion/DXZ379RMP/
Pioneerul are mai multe posibilitati de reglaj, dar am inteles ca are probleme cu receptia radio.
Pe de alta parte redau din concluziile de pe un alt topic referitor la sunetul scoa de pioneer/clarion in general :
"Pioneer - sunet cald, dinamica buna, sunet usor 'voalat', medii corecte, inalte fine, zgomot de fond mare.
Clarion - Sunet precis si rezolutiv, dinamica buna, medii corecte, liniaritate buna, inalte corecte si transparente".

In concluzie va rog sa ma ajutati !
3 Mar 2007
Buna, am o mare nedumerire: vreau sa-mi cumpar ceva elemente de tuning exterior pentru Fabia de la Milotec ( pleoape, ornament teava esapament ) si cei de acolo mi-au spus ca pentru a nu avea probleme cu politia, RAR-ul , trebuie sa achit la ei 50 de euro. Pe baza acestei taxe, ei imi dau o hartie cum ca totul este ok daca cumpar de la ei ( ei sunt autorizati RAR pentru tuning Skoda ). E normala aceasta taxa ? Daca ei sunt deja autorizati, de ce trebuie sa platesc si eu ?
8 Dec 2006
Buna, cum oricum de la 1 ianuarie este nevoie de becuri de rezerva si cum am si eu un drum in afara tarii, m-am hotarat sa-mi cumpar trusa de becuri de rezerva. La reprezentanta am vazut ca un astfel de set costa in jur de 130 ron. Dar , am vazut si seturi de becuri pe la Metro, Kaufland, Cora, benzinarii, etc cu muult mai ieftin. Intrebarea mea este de care becuri , ce fel de becuri am nevoie exact pentru Fabia ( cod, serie)???
Din pacate nu stiu daca aceasta informatie scrie in cartea tehnica a masinii pentru ca nu o am diponibila si asa ca apelez la ajutorul vostru. biggrin.gif
30 Nov 2006
Si totusi raman cu o mare frustrare si totodata indignare , referitor la montarea oglinzilor electrice + incalzite aftersale. Frustrarea rezulta din prostia mea , sau mai bine sa zic zgarcenia mea de a nu-mi pune ca si optionale oglinzile in momentul configurarii masinii. Si in acel moment
constau doar ... 101 euro
Indignarea mea rezulta din refuzul dealerului Skoda de a monta aceste oglinzi acum dupa ce am cumparat masina. Cu toate ca acum ar costa mult mai mult - aprox. 500euro- degeaba. Treaba este ca NU inteleg refuzul celor de la service-ul Skoda. Totusi chiar asa de greu este de montat niste amarate de oglinzi electrice cand ai la indemana tot ce tine de shema electrica a masini, manuale de service , etc. Chiar si eu care nu sunt in domeniul auto , sunt aproape convins ca urmand niste scheme , as reusi sa montez oglinzile. Am vazut ca se pot monta geamuri electrice, aer conditionat, faruri xenon, etc , care mi se par muult mau greu de montat. Si totusi .... oglinzile electrice NU SE POT MONTA ! Si totusi ... sunt dealeri Skoda, service Skoda care sunt convins ca au rezolvat probleme cu muult mai grave !

Poate cineva sa-mi explice si mie de ce nu se poate realiza asa ceva ???

P.S. Cum topicul referitor la aceasta problema a fost inchis, deschid un nou topic si rog pe Doru de a-mi muta raspunsul meu la locul potrivit. Multumiri pentru intelegere.
19 Nov 2006
Buna, am si eu o rugaminte : cum deja este cam aproape iarna pe afara , si cum am inteles ca actualele cauciucuri cu care a venit masina echipata ( Fabia ) nu sunt prea grozave iarna ( acum are cauciucuri Elite 2 185/60 R14), m-am gandit sa-mi iau cauciucuri de iarna. Pentru asta o sa am nevoie si de 4 jenti de tabla. Intrebarea mea este de unde pot cumpara jenti de tabla pentru Fabia , ce dimensiune si mai ales ce dimensiune la cauciucuri ??? Multumesc
Last Visitors


8 Feb 2010 - 21:43


26 Oct 2009 - 0:29


26 Oct 2008 - 18:21


7 Aug 2008 - 17:13


6 Nov 2007 - 17:55

Comments
Other users have left no comments for bebeko.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th March 2024 - 05:45 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here