IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Cristi80483 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Cristi80483
sofer profesionist
Age Unknown
Gender Not Set
Brasov (Brasov)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-June 06
Profile Views: 66*
Last Seen: 27th April 2008 - 01:51 PM
Local Time: May 3 2024, 08:58 AM
178 posts (0.03 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Cristi80483

Membri

****


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
30 Dec 2006
Daca si-a pus cineva cotiera in Albea il rog frumos sa puna cateva poze.ar fii cotierele universale si sunt cateva firma care produc cotiere universale chiar faine.Imbracate in piele ,rabatabile, reblabile etc. dar nu prea vad modul de prindere??albea nu are nici un ornament intre scaune si nu vad cum as putea sa o prind.
23 Oct 2006
Am obs ca peste 70 % daca nu si mai bine de atat din proprietari de Fiat Albea ( modelul nou ) se plang de o pornire cu deficiente.Adica dupa pornire motorul nu merge chiar rotund.Eu propun sa anuntam fiecare in parte dealerii de la care am cumparat masina deoarece azi am fost la dealer si se pare ca el nu stie de aceasta problema.Tind sa cred ca nu este chiar o problema de banzina.Am incercat eu tot ce se poate.De la cea mai ieftina benzina la cea mai scumpa , de la benzinaria de cartier la bezinarii cu renume, am incaercat pe ploaie , dimineatza ,in timpul zile , noaptea, la temperaturi de 35 grade si la temp de -2.Aceasta pornire "urata" nu este influentata de nimic extern.Totul este din motor.
Sunt in proportie de 75 % convins ca este un defect de proiectare a motorului.

Haideti sa facem ceva .propuneti si voi.Orice.

Ganditiva numai ca masinile sunt noi.De ce v-ati luat o masina noua sa nu mai aveti probleme cu ea.Ganditi-va ca dati un ban muncit din greu.E o suma maricica de bani nu sunt chiar 2000 euro.
14 Sep 2006
Salut.As ruga pe cineva ce detine o Albea Dynamic daca poate sa imi imprumute cesurile de de bord.eu am o albea numai ca modelul Active Plus si computerul de bord este mai slba si as dori sa vad ca din cate stiu eu computerul e in cesuri iar daca cesurile de pe dynamic merg la mine vre-au sa imi achizitionez si eu unele de dynamic.Fac eu toata treaba,garantez ca nu o sa se vada si fac si o cinste.
multumesc
23 Jul 2006
Ma intreb daca a gasit vre-unul dintre voi ceva accesori pt albea si modelul vechi si cel nou.Cum sunt de ex.pt logan : cotiera,paravanturi etc.
De preferat originale sau special pt aceasta masina sau sa se adapteze bine.Eu as fii interesat de o cotiera si o "consola" intre scaune la frana de mana la modelul nou ca mi se pare penibil cum arata.Cotiera as prefera sa nu fie dinaia universala ca arata urat.
Postati daca stiti despre orice accesoriu pt albea.
Last Visitors
Cristi80483 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Cristi80483.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2024 - 01:58 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here