IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
marius78131 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
marius78131
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Timisoara (Timis)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 31-May 06
Profile Views: 0*
Last Seen: 1st June 2006 - 12:44 AM
Local Time: May 21 2024, 03:45 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

marius78131

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
1 Jun 2006
S-ar putea ca topicul sa nu coincida cu ce ar trebui sa fie.Totusi...Stiu ca benzina si motorina se numara printre favoritele tuturor.Intrebarea mea este: cine este interesat de energii alternative ?

Si inca ceva cine are cunostiinte despre masinile electrice? Din cate am inteles a fost in america un proiect de a se dezvolta asa ceva. rezultatele au fost uimitoare. si l-au ucis.

Ideea este ca nu numai companiile de petrol sunt impotriva, dar si producatorii de masini. Ceea ce m-a socat. Dar hai sa ne imaginam o masina care sa aiba putere de la 0, instantaneu acceleratie aproape infinita.

Adevarat ca motorul cu ardere interna suna frumos dar nu are cuplu. de accea de la turatii foarte mari trebuie redus pentru a castiga cuplu. Motoarele electrice din cate stiu au cuplu de la bun inceput iar reglarea vitezei se face usor prin reglarea tensiunii.

este pe internet un clip cu o masina electrica care invinge un ferari si un porsche. Il gasiti usor daca nu l-ati vazut, scrieti speed la situl www.video.google.com.

pacat ca nu avem o lume libera.

Apropo, ce parere aveti despre masinile pe apa? nu e gluma, nu e hidroliza, e ceva asemanator si mai performant.

Daca cineva studiaza domeniul, as fi interesat sa mai vorbim.
Apropo, exista in america un tip ce a creat un dispozitiv care desparte hidrogenul de oxigen instantaneu, printrun dispozitiv mic, de marimea filtrului de benzina, adica chiar mic.

O alta chestie, m-am intereasat de puterea calorica a benzinei.verificati daca vreti. e 45.000 de jouli..............iar hidrogenul.............are 120.000 de jouli.....asta inseamna ca e de 3 ori ma putin necesar? sau ca se poate obtine de 3 ori mai multa putere?
astept reactiile voatre.
Marius

PS. depre producatorii de masini...hai sa ne imaginam o masina fara motor.............fara motorul cu ardere interna...........fara arbore cotit..probleme cu chiulasa.............radiatoar.........pompa de ulei...de benzina...........fara.........discuri de frana..fara ulei de frana (apropo industria producatoare de sisteme de franare este de ordinul.........milioanelor de dolari anual-si ar disparea daca masina electrica ar fi fost produsa la scara larga........)....pentru cei care nu inteleg...........franarea unui motor se poate face daca acesta este introdus in regim de generator...............aici castiganduse energie care merge inapoi la baterie.............
din nou v-am salutat.

Statu frate........te f#% in c67 te dezbraca.................asta e ..........statu castiga la orice mana de carte................cine vrea sa se sperie cu adevarat....sa caute filme despre iluminati...........organizatia din umbra care controleaza si vietiile noastre toate.

PA PA
Last Visitors
marius78131 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for marius78131.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2024 - 09:45 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here