IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Dan72328 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Dan72328
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Braila (Braila)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 30-March 06
Profile Views: 30*
Last Seen: 20th February 2007 - 02:38 PM
Local Time: May 3 2024, 07:39 PM
27 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Dan72328

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Feb 2007
salutare!

am tot scanat topicurile din zona asta, da' nu am dat de problema mea (poate totusi ma insel, scuze anticipate):

- care e situatia utilizarii anvelopelor de iarna (Michelin Alpin 3 pe Audi A4) in conditiile temperaturilor ridicate de afara? Am mers cu ele si pe 10-15 grade. ce se poate intampla? ceva riscuri majore? recomandati schimbarea lor cu anvelope de vara? Acum sau mai spre primavara? Banuiesc ca e destul de frig noaptea. E bine sa le tin p-astea de iarna, chiar daca ziua merg 10-15 km pe termperaturi peste 7 grade (cat am inteles ca e limita temperaturii pt anvelope de vara) ?

Multumesc anticipat pt pareri si scuze inca o data.

O zi excelenta! wink.gif
20 Aug 2006
Sal'tare!

Puteti sa-mi spuneti si mie cam cat costa (si la ce service-uri) in Bucuresti sa-mi schimb cureaua de distributie (+piesele aferente)? S-a uitat un mecanic priceput la ea si mi-a spus ca e cam prafuita si 'scartaie'. cureaua de la alternator, in schimb, arata ok.

Multam in avans.

EDIT: precizare: a4, 1.9 TDI, 2003.
25 Jul 2006
Salutare! Am achizitionat de curand un A4, 1.9 TDI, 2003. Merge bine masinutza, mai ales la drum lung, dar am cateva probleme micutze:

1. daca las masina mai mult timp la soare, cand demarez pt prima data se intampla un sunet tare ascutit sub capota. Suna ca un scartait f puternic, dureaza cam 1-2 secunde. Poate fi ceva din cauza caldurii? vreo curea dilatata sau asa ceva? poate fi ceva pe la discul de ambreiaj?

2. am un sunet ciudat (gen greierasi/soricei) prin bord, cred ca la instalatia de climatizare. E ca si cum un motoras ar incerca sa ajunga intr-o pozitie finala de oprire, dar din varii motive nu reuseste si procedeul se ia de la capat. Zgomotul inceteaza dupa 1-2 min cand inchid masina de la cheie (inchiderea centralizata, ok? nu stiu prea bine termenul sinonim smile.gif ). Precizez ca dupa ce opresc motorul si scot cheia din contact singurul bec care ramane aprins pe bord este becul de la botonul de avarii, care se stinge si el in acelasi moment cand inceteaza greiesarii din bord. Ceva diagnostice?

3. are careva un manual de A4 in engleza? macar un link de download?


Multumesc anticipat.
28 Jun 2006
salutare! am si eu nevoie de un sfat!

am vreo 14k euro disponibili pt o calatorie in Germania + retur + toate taxele din tara.... Sunt sanse sa gasesc sa aduc o masina din urmatoarea lista : Golf IV-V, Passat Vechi-Nou, A3, A4 ... conditii : 2002-2004, maxim 70K km la bord, benzina de preferat, motor maxim 2.0, dotari decente (climatizare, ABS, ferestre electrice, comenzi audio pe volan, samd) ?

Ma duc cu cineva care are experienta in cumparat masini si care nu ma tzapuieste (cred-sper) si care mai stie si germana....

ceva sfaturi de urmat?

Multumesc anticipat.
Last Visitors
Dan72328 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Dan72328.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2024 - 01:39 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here