IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
liviu71426 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
liviu71426
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Buzau (Buzau)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-March 06
Profile Views: 20*
Last Seen: 7th November 2006 - 03:28 PM
Local Time: Apr 28 2024, 11:46 PM
23 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

liviu71426

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Nov 2006
Am nevoie de un mic ajutor. De maine 08.11.2006 pot sa imi ridic masina (Hyundai Accent) de la dealer. Problema este ca nu as vrea sa ies cu masine de pe poarta dealer-ului fara sa am casco valabil. Cum pot sa fac sa inchei casco daca nu sunt in posesia nici unui act al masinii..... Cum pot sa procedez pt ca nu am nici cea mai mica idee.
Multumesc anticipat!
12 Oct 2006
Buna ziua. Poate ma puteti ajuta: am intrat pe site la hyundai si in sectiunea "Configurator" nu imi apare nici o dotare optionala la modelul de mai sus. Nu am incercat si la alte modele. Au si dotari optionale sau nu?
4 Sep 2006
Buna ziua. Vreau sa imi iau o Nubira II-GPL si nu reusesc sa gasesc diferetele (ma refer la dotari) intre SX LPG si CDX LPG; la pret e o diferenta de 1500 de Euro, dar ce intra, in plus, in banii astia?
Si inca o intrebare: Conteaza de la ce Dealer o cumpar? Indiferent de unde o iau au aceleasi service-uri autorizate unde ma voi duce pt. revizii? Unii lucreaza mai bine decat altii sau sunt mai ieftini?

O zi buna!
14 Jul 2006
Cine imi poate spune si mie care este costul reviziilor pentru nubira? Din surse mai putin "de incredere" am aflat ca ar costa mai putin decat reviziile la Logan si ca piesele ar fi mai ieftine pt. Nubira, dar nu am aflat sumele. Mi-ar fi de folos sa stiu si sumele, macar estimativ, pentru ca as vrea sa imi cumpar o masina si osciez intre Nubira GPL si Logan.
21 Mar 2006
Salutare!

Vreau sa imi iau o masina, in jur de 12.000 eur DDP, insa nu ma pot hotara. Imi puteti spune la banii astia niste masini care sa aiba cat de cat si un cost de intretinere acceptabil (ma refer la revizii). Am citit de noul Accent lucruri bune dar la capitolul service am inteles ca este cam scump, decpre citroen C4 nu am prea multe informatii, m-am urcat si intr-un Clio 3 dar e cam micut, cu toate ca aspectul exterior este imbunatatit fata de versiunea precedenta......
Am innebunit de 1 saptamana caut pe internet in continuu si nu stiu ce sa fac:(
Last Visitors
liviu71426 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for liviu71426.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 05:46 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here