IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Tomi70436 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Tomi70436
perioada de proba
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 10-March 06
Profile Views: 11*
Last Seen: 23rd March 2006 - 01:49 PM
Local Time: May 13 2024, 06:31 PM
5 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Tomi70436

Membri


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 Mar 2006
Salutare.
In ultima vreme m-am tot gandit sa imi iau un BMW seria 3, Sedan. Problema este ca am de ales (sper eu) intre doua astfel de modele - cel lansat in 98 (parca atunci s-a lansat) si cel lansat recent, in 2005-2006.

Aici apar mai multe probleme. Este clar ca vreau BMW seria 3, nu altceva, si la fel de clar ca vreau sa iau de la un dealer, mana intai, nu cu zeci de mii de kilometri la bord, folosit. Ma intereseaza sa stiu daca se mai gaseste vechiul model, adica daca pot sa merg la dealer si sa ii spun "vreau modelul vechi, cu dotarile optionale x si y". Eu sunt din Iasi, si Trado Motors e singurul dealer BMW din zona care are o reputatie cat de cat ok, dar vreau sa stiu daca se gaseste in general, in Romania, pe undeva.

Problema 2 ar fi ca as avea de ales intre vechiul model si noul model. Intotdeauna mi-a placut vechiul model, este absolut superb, si de fiecare data cand vad unul pe strada intorc capul dupa el, imi taie respiratia. Si noul model este frumos, dar nu e acelasi lucru. Si in plus pot gasi noul model peste cativa ani, in timp ce pentru celalalt a cam sunat ceasul.

Ce ma intereseaza este sa stiu daca diferenta de calitate tehnica este suficienta pentru a ma determina sa cumpar noul model in locul celui vechi. Pretul nu este in discutie, normal ca cel vechi e mai ieftin, dar asta nu e neaparat un criteriu pentru mine.
Din cate am citit pana acum, confortul la noul model este mai bun, cel putin pentru pasagerii din spate, care stau un pic mai relaxati (ceea ce este important pentru mine, pentru ca sunt sigur ca vor fi momente cand voi avea masina plina). La noul model am observat ca e posibil ca pasagerul din spate - centru sa fie teribil de incomodat de o consola pentru aerisire, care este chiar pe centru. In fine... Nu stiu cum este la vechiul model, as prefera sa stea cat de cat ok. Eu nu am prea multe puncte de referinta, atata timp cat pasagerii din spate stau macar la fel de bine ca intr-o Dacie Berlina, totul bine. Evident, nici nu se pune problema, siguranta pe primul loc, sa aiba toti centuri.
Si as prefera sa fie pe motorina.
Inca o kestie. Zona in care locuiesc eu pune probleme iarna, adica e greu sa iesi de pe strada aia, ca se cam inzapezeste, sau cand se dezgheata, e jale. Ca sa va faceti o idee, am incercat sa scoatem un Peugeut 407 in timp ce vremea se incalzea si zapada se spargea foarte usor (e piatra cubica pe jos), si nu am reusit, chiar si dupa ce am pus nisip. Nu stiu daca e nepriceprea soferului, dar era clar ca masina nu facea fata. Asa ca sunt curios daca se justifica sa cumpar si tractiune integrala (x-drive), sau DSC-ul se descurca bine mersi la ambele modele. Sau in fine, cum variaza de la caz la caz si ce ar trebui sa iau.

As aprecia orice sfaturi si pareri aveti. Multumesc
Last Visitors
Tomi70436 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Tomi70436.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2024 - 12:31 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here