IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
test70259 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
test70259
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 7-March 06
Profile Views: 73*
Last Seen: 21st March 2007 - 12:23 AM
Local Time: Apr 29 2024, 08:23 AM
27 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

test70259

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
23 Dec 2006
Sa va zic ce cadou de Craciun am primit eu.... poate ca nu am fost cuminte si dasta cadoul asta. Sambata seara aflandu-ma in oras la o partida de biliard pe undeva in jurul orei 3, aflu ca un sofer beat a intrat in trei masini parcate regulamentar printre care si a mea. Ajuns la locul faptei unde isi facuse aparitia si o masina a politiei vad ca "am avut noroc" fata de ceilalti doi a caror masini au fost grav avariate si atunci cand a ajuns in dreptul masinii mele masina soferului beat nu a mai mers astfel incat nu a apucat decat sa-mi infunde putin portbagajul si sa-mi strambe bara spate. Se pare totodata ca "betivul" ( un tanar in varsta de 27 ani care iesise dintr-un club si face si o intrecere pe bulevard ) a incercat sa fuga de la locul faptei in prima instanta cu masina iar cand aceasta nu a mai mers a incercat sa fuga dar politistii l-au prins. Partea interesanta este ca singura "pedeapsa" pt acest "cadou" facut de "betiv" noua a fost doar retinerea permisului pt ca a avut "doar " 0,34 / mie alcol in sange si ca intocmirea dosarul penal ar fi doar dupa 0,4. Acum stai si te intrebi: oare rezultatul ala a fost pe bune de a iesit o diferenta asa mica fata de 0,4 ; oare daca se aflau persoane in masinile alea sau si mai grav erau implicati pietoni ...victimile erau "rezbunate" doar prin suspendarea permisului "betivului" ? O alta intrebare pusa este de ce nu a fost dus la spital sa i se recolteze probe de sange si a fost suficient alcooltest-ul ?

Acuma eu sunt singurul propietar din cele 3 masini care are casco si sper sa fie ok...sa-mi pot face masina pe casco cu toate ca am RCA-ul lui ( RCA-ul facut la Generalli ). stau eu si ma intreb daca rca-ul lui o sa-i plateasca despagubirile tinand cont ca era beat , aveti idee ? Mie imi expira asigurarea Casco peste o zi ( sa ma cosider iarasi norocos ? ) credeti ca ar fi vreo problema cu asta ? Credeti ca as putea intampina probleme daca vreau sa fac pe asigurarea Casco a mea cu toate ca am RCA-ul vinovatuui ?


In speranta ca nu o sa primiti un astfel de cadou de Craciun, va urez Craciun Fericit si La Multi Ani !!!
31 Jul 2006
Salut,

saptamana trecuta am avut un accident. Cei din service au spus ca am de asteptat undeva pe la 1 luna jumate'. Mi se pare exagerat de mult, spuneti-mi va rog cat a trebuit sa stati cu masina in service ? ( e vorba in cazul meu de inlocuit bara , aripa, usa ). Multumesc. As vrea de asemenea sa spuneti si la ce service si ce masina aveti.
4 May 2006
Salut,

Am masina zgariata in mai multe parti, e luata vopseaua in mai multe parti si nu imi place de loc cum arata. Am asigurare Casco la Omniasig si ma gandeam sa ma folosesc de ea ca sa imi refac masina la loc. Care este procedura prin care ma folosesc de casco ? Considerati ca e bine ca ma folosesc de Casco acuma ? Daca ma folosesc de Casco acuma in cazul in care o sa am probleme mai tarziu cu masina ( o lovesc ) mai ma pot folosi de Casco ? Exista alta posibilitate de a reface masina fara sa ma folosesc de Casco dar care sa nu ma coste nici o groaza de bani ?

Multumesc
7 Mar 2006
Hello, doua intrebari:

1: la Nisan Primera 2005 1.6 versiunea Acent, unde se poate pune tapiterie de piele in Bucuresti si care sa fie de buna calitate ( si pretul sa nu fie f. mare ), si stiti cumva daca asta afecteaza cumva airbeg-urile din scaune ?

2: Exista vreo posibilitate de a monta un mp3 player in loc de cd-player, sau sa se faca un update de software in asa fel incat sa pot sa ascult si mp3-uri ?
Last Visitors
test70259 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for test70259.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th April 2024 - 02:23 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here