IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
Adrian70064 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Adrian70064
novice
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 6-March 06
Profile Views: 57*
Last Seen: 20th June 2007 - 10:11 AM
Local Time: May 5 2024, 03:35 PM
24 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo angad77
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Adrian70064

Membri

**


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
14 Oct 2006
Ca si brand, traditie sau imagine Kia nu se poate compara cu Toyota. Cu asta suntem cu totii de acord. Insa comparand aceste doua modele care acum urmeaza a fi lansate, o sa descoperiti ca au multe in comun. Ambitiile firmei Kia de a dezvolta un nou mode european (numele de cod ED vine de la European Dream) precum si cresterea continua a calitatii de productie, ne face sa zambim si sa asteptam cu interes un test comparativ (probabil in primavara 2007).
Jean-Charles Lievens, presedintele Kia Motors Europa, a declarat ca: „A venit timpul sa ridicam nivelul calitate la modelele Kia. Cand vine vorba despre materialele folosite, considram ca procesul de fabricatie precum si calitatea ridicata vor ridica produsul, punandu-l in competitie directa cu modelele Toyota”.
Daca urmarim studiile realizate de J.D. Power & Associates, observam o imbunatatire continuua a fiabilitatii de la 300 de defectiuni la o suta de vehicule in 1999 pana la doar 136 de defectiuni la acelasi numar de masini in anul precedent. Sa tinem cont si de faptul ca Hyundai tinteste impreuna cu Kia Motors locul cinci mondial in vanzarile auto (articolul integral aici:http://www.stiriauto.ro/www/index.php/arti...ci-mondial.html)

Va rog inainte de a va da cu parare subiective despre modelul kia a lui bunicu de acum 10 ani, sau ca ati auzit de o kia model 1900 toamna ca nu e fiabil, sa tineti cont ca acest model se construieste intr-o fabrica noua, moderna, la Zilina, Slovacia. Tineti cont ca firma Kia Motors Corporation este producatorul auto cu cel mai mare ritm de crestere din lume. A fost fondata in 1944 si este cel mai vechi producator corean de autovehicule, parte a Hyundai-Kia Automotive Group.

Mai multe detaliidespre Kia gasiti pe http://www.kia-ceed.com/
Despre Auris, numai de bine. Toata lumea o lauda, ca doar e Toyota. Asteptam insa ca dealerii din Romania sa nu mai practice acele adaosuri de mii de euro la fiecare masina vanduta si la piese adaosuri de peste 100% pentru a vinde mai multe masini si a imbunatatii imaginea acestei marci in Romania care merita mult mai mult decat ce are acum.
8 Mar 2006
Toyota Yaris vs. Honda Jazz. Avantaje si dezavantaje.
Ambele se lauda cu "cel mai mare spatiu interior" si "cea mai sigura masina din clasa ei. Vezi www.noulyaris.ro si www.honda.com.ro
Mai pot intra in discutie: Mitsubishi Colt, Suzuki Swift si orice alta japoneza din aceasta clasa, avand consum mic si fiabilitate mare. biggrin.gif Exclus masini europene.
Last Visitors
Adrian70064 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Adrian70064.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2024 - 03:35 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here