IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
florinm2all doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
florinm2all
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Cluj Napoca (Cluj)
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 2-March 06
Profile Views: 199*
Last Seen: 16th January 2010 - 12:25 PM
Local Time: Apr 20 2024, 03:01 AM
71 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo florinm2all
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

florinm2all

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
17 Jun 2007
Incep prin a-mi cere scuze daca deschid un topic care poate mai este dar am cautat si nu am gasit. Rugamintea mea este daca ma poate indruma cineva sa reglez amestecul de aer la un motor cu carburator (dacia 1999). Ieri am desfacut carburatorul si l-am curatit. Problema apare acum ca nu mai reusesc sa reglez amestecul de aer. Stiu ca era o metoda de genul: strangi surubul de tot si apoi il desfaci 3,5 ture.
O sa mai incerc si azi si daca nu reusesc probabil o sa caut un service cu aparat de masura care iti arata cum trebuie reglat. (Am mai fost o data la un atelier din asta dar dupa ce l-au reglat dupa aparat mergea mai rau ca inainte, asa ca am unele retineri...)
Va multumesc
7 Nov 2006
M-am gandit sa deschid acest topic in primul rand pentru ca vreau sa intreb o chestie si m-am gandit ca poate am norocul ca cinva sa stie si sa-mi raspunda. Sper ca nu mai exista un astfel de topic, iar daca da, imi cer scuze si rog moderatorii sa-l inchida.
Despre ce este vorba: Am avut mai demult o caseta cu ceva melodii de petrecere super faine dar din pacate am "ratacit-o". Printre melodii se afla si ceva de genul " c'asa bea mitropoliul cu paharu si cu litru ". Daca are cineva habar despre ce piesa e vorba sau cine o canta i-as multumi din suflet.
M-am gandit ca acest topic sa fie un loc unde sa incercam sa ne ajutam cu diferite chestii ... VA MULTUMESC arigato.gif
25 Oct 2006
Am deschis acest topic din dorinta de a afla cat mai multe pareri si eventuale sugestii. Uite despre ce este vorba: Prietena mea vrea sa-si ea o masina noua. Acum ne gandim care ar fi cea mai buna masina pentru ea. Ca sa va dati seama cam la ce ne gandim printre variante se afla skoda fabia, peugeot 207 sau 107, opel corsa... sau ceva de genul.
Urmeaza sa dam o tura pe la reprezentante sa vedem cam ce gasim. Daca aveti alte sugestii, pareri pro sau contra go ahead... Mersi anticipat
4 Oct 2006
Am si eu o intrebare poate ma poate ajuta cineva. Am un PASSAT din 2002 si mi s-a rupt antena (antena simpla fara nici un senzor) . Cred ca s-a copt cauciucul si probabil de la viteza. As vrea sa o schimb. Am intrebat la AUTOWORLD din CJ (reprezentanta vw) si costa un milion. Sincer mi se pare mult pt un rahat de antena (poate ma insel). As vrea sa ma sfatuiti unde as putea gasi mai ieftina, nu de alta dar mie mi se pare ca aproape toate masinile au cam acelasi tip de antena. Si nu tin neaparat ca antena sa fie vw. Ori cum radio merge si fara antena.... dar as vrea sa rezolv problema. Ori cum cred ca s-au prins si constructorii de masini ca genul asta de antena pusa pe cupeu e o prostie si ca atare am observat ca noile modele au o forma aerodinamica de antena. Multumesc anticipat pt ajutor :angel:
12 Jun 2006
Dupa ce am cautat destul de mult pe forum si nu am gasit m-am gandit sa deschid acest topic si sa va cer ajutorul. Pe scurt problema: am gasit pe masina mesajul "LOVE" scris cu cheia pe porbagaj :evil: . Este o suprafata cam de 15X10 cm. Pe o portiune foarte mica s-a dus si vopseaua, in rest cred ca e dus numai lacul de suprafata. Va rog sa imi dati un sfat ce s-ar putea face. Cred ca se poate reface cumva fara sa fiu nevoit sa vopsesc, ceva solutii sau unde ar trebui sa ma duc.
Va multumesc frumos
PS Imi cer scuze daca nu am postat exact unde trebuie sau mai sunt topicuri asemanatoare, dar nu le-am gasit.
Last Visitors
florinm2all has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for florinm2all.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2024 - 03:01 AM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here