IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Rating
 
Options
Options
Personal Statement
marius69656 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
marius69656
sofer
Age Unknown
Gender Not Set
Bucuresti
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 1-March 06
Profile Views: 231*
Last Seen: 14th June 2007 - 12:46 PM
Local Time: Apr 23 2024, 10:30 AM
97 posts (0.01 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

marius69656

Membri

***


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Apr 2007
Sambata am fost la Cluj si am luat o masina din targ adusa recent din Belgia. Nenea asta care a adus-o a apucat sa faca idendificarea seriei la RAR la Cluj ca apoi sa-i faca cartea de identitate a masinii pe care inca nu este trecut nici un proprietar,+ asigurare +numere provizorii.Toate bune pana aici. Cucoana care ne-a redactat contractul mi-a zis ca nu mai este necesar sa mearga vanzatorul la administratia financiara de care apartine pt ca el oricum nu a declarat-o asa ca pot sta linistit. Cand m-am dus la mine in Bucuresti la administratia financiara sa o declar mi-a zis ca vanzatorul trebuia sa o declare dupa care trebuia sa ia stampila ca nu are datorii etc... .Pana la urma am intervenit cu o relatie si mi-o vor inregistra la fisc fara a mai fi necesar sa mai ia vanzatorul acea stampila. Problema este ca a trebuit sa refac contractul de vanzare cumparare cu alta data tinand cont ca nenea asta a cumparat-o pe data de 29.03.2007 din Belgia , eu a trebuit sa trec ca data de vanzare catre mine 30.03.2007 caci asa el nu ar mai fi avut timp sa o inregistreze la fisc si ca cica ar merge. Datorita schimbarii datei de pe contract se intelege ca eu am cumparat masina pe 30.03.2007 si am facut identificarea seriei la RAR Cluj pe data de 13.04.2007 iar cartea de identitate este facuta tot la RAR Cluj pe data de 14.04.2007. Intrebarea este daca sunt obligat sa fac identificarea seriei neaparat in Bucuresti tinand cont ca locuiesc aici iar daca da ce solutie mai pot avea pt a iesi din situatia asta pt ca la Udriste probabil functionarii aia vor vedea ca contractul este din data de 30.03 iar Rar-ul este facut in Cluj pe 13.04 ???

Sper ca nu v-am plictisit ca povestea mea insa sunt tare suparat si nu gasesc raspunsul la nimeni.
15 Apr 2007
Salutare la toata lumea,
De 2 zile sunt noul proprietar al unui Focus TDCI 100 CP 2004 35000 Km. Masina a fost lovita si reparata in Belgia destul de bine in afara unei jenti din stanga spate care inca are urmele loviturii pe ea dar se pare ca este echilibrata caci am vazut ca are destui plumbi pusi pe interior. Mergand in spate ei sa vad daca masina merge dreapta pe sosea am constatat ca roata din dreapta spate fuleaza si asta in conditiile in care am verificat-o sa vad daca are vreun joc .Problema mea este ca atunci cand franez masina incepe sa trepideze usor si simt in pedala de frana aceste trepidatii insa in volan nu le simt deloc , (masina are discuri si pe spate ) discurile pe fata sunt foarte putin uzate insa cele pe spate nu sunt deloc uzate ,as putea spune ca sunt ca si noi. Ar putea fi ovalizate tinand cont ca masina a stat pe bara cam 1 an ? Daca da cum pot fi 100 % sigur de asta nemergand la service ?
24 Nov 2006
De unde pot cumpara o cutie de 1300 in 4 viteze SH si cu ce bani?
19 Nov 2006
Salut .
Nu mai tarziu de ieri am schimbat discul de ambreiaj si soarele la Dacia neveste-mi. E... problema e ca de atunci refuza sa intre in masalier , iar cand incerc face un zgomot de parca ar fi un carait mic in cutie. Ideea e ca si inainte facea probleme dar dupa 2 incercari reuseam. Poate aveti ceva idei de ce ????????
3 Jun 2006
Salut , de vreo saptamana am inceput sa am probleme cu franele si am dat din una un alta pana am ramas cu frana doar pe stanga fata . Am schimbat corpul pompei de frana caci se pare ca era ovalizat si acum nu mai stiu cum sa pun la loc toate pistonasele alea din pompa , pt ca pompa nu mai lucreaza pe spate ci doar pe fata adica , cand apas pedala nu lucreaza pistonasul ( din pompa ) corespunzator franarii rotilor din spate.
Spuneti-mi care este ordinea lor si apoi care sunt pasii ce trebuie sa-i fac ( vreo amorsare a pompei sau ceva de genul asta ) pt a face aerisirea .
Last Visitors
marius69656 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for marius69656.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd April 2024 - 04:30 PM
IPS Driver Error

IPS Driver Error

There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here